NOGOMET

3. memorijalni turnir posvećen Mladenu Vukoviću

U subotu 25. kolovoza u organizaciji veterana NK Donjeg Koncovčaka održan je 3. memorijalni nogometni turnir posvećen prerano preminulom nogometnom kolegi Mladenu Vukoviću.

Natjecale su se četiri ekipe veterana i to NK Venera iz Svetog Jurja na Bregu, NK Poleta iz Sv. Martina na Muri, NK Mure iz Hlapičine i NK Donji Koncovčak iz. Svi sudionici i posjetitelji turnira održali su minutu šutnje za preminulog Mladena Vukovića. U 16:00 sati bila je Sveta misa za pokojnog Mladena Vukovića koju je služio brat pokojnog velečasni Ljubomir Vuković.

Zbog nedostatka igrača svih ekipa, igrači su se podijelili u dvije ekipe. U jednoj momčadi zajedno su bili NK Mura Hlapičina i NK Donji Koncovčak, a u drugoj momčadi Nk Venera PMP Sv. Juraj na Bregu i Nk Polet Sv. Martin na Muri. Pobjednik turnira je bila ekipa NK Venera PMP Sv. Juraj na Bregu i Nk Polet Sv. Martin na Muri koja je rezultatom 6:3 pobijedila ekipu NK Mura Hlapičina i NK Donji Koncovčak.
Nakon završetka utakmice bilo je druženje uz jelo i piće do kasnih jutarnjih sati. Organizatori zahvaljuju svim posjetiteljima koji su došli i podržali ovaj turnir, Općini Selnica i načelniku Ervinu Vičeviću.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije