SPORTSKE IGRE MLADIH

Odbojkašice Klara Škvorc i Iva Hranilović izborile završnicu u Splitu

Pobjedom u Daruvaru pekleničke odbojkašice Klara Škvorc i Iva Hranilović osvojile su turnir i plasirale se na završnicu Sportskih igara mladih. Završnica će se održati od 6. do 8. kolovoza u Splitu.

U nedjelju su odbojkašice Odbojkaškog kluba Plavi iz Peklenice Klara Škvorc i Iva Hranilović sudjelovale na turniru Sportskih igara mladih u Daruvaru u konkurenciji mlađih kadetkinja (2003. godište i mlađe). Na ovom turniru Klara i Iva pokušale su izboriti završnicu Sportskih igara mladih koja će se održati u Splitu.

Prvu utakmicu u skupini su Iva i Klara igrale protiv odbojkašica iz Siska, a drugu protiv druge ekipe Lepoglave. Odbojkašice Plavih bez većih problema došle su do dvije pobjede i sigurno se plasirale u polufinale. Prvu utakmicu su dobile 25:20, a drugu 25:15.

U polufinalu su igrale protiv još jedne ekipe iz Siska. U tom meču Klara i Iva igraju odlično i dolaze do uvjerljive pobjede 25:8 i tako se plasiraju u finale. U finalu su igrale protiv prve ekipe Lepoglave. Do 15:15 je izjednačeno, ali Iva i Klara počinju igrati bolje i dolaze do pobjede rezultatom 25:17.

Ovom pobjedom pekleničke odbojkašice osvojile su turnir i plasirale se na završnicu Sportskih igara mladih. Završnica će se održati od 6. do 8. kolovoza u Splitu. Podsjetimo da su Iva i Klara i prošle godine sudjelovale na završnici Sportskih igara mladih i tamo osvojile 2. mjesto. Obje odbojkašice su 2004. godište pa će se moći natjecati i sljedeće godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije