STOLNI TENIS

Franka Mesarić na državno finale SIM

U subotu je u Društvenom domu u Trnovcu Bartolovečkom u 6 kategorija održan kvalifikacijski turnir Sportskih igara mladih za 2018. godinu za Koprivničko-križevačku, Međimursku i Varaždinsku županiju

U subotu je u Društvenom domu u Trnovcu Bartolovečkom u 6 kategorija održan kvalifikacijski turnir Sportskih igara mladih za 2018. godinu za Koprivničko-križevačku, Međimursku i Varaždinsku županiju. Ove igre, koje se u 10 sportova održavaju pod pokroviteljstvom Međunarodnog olimpijskog odbora i Svjetske nogometne federacije te počasnim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, predsjednika Hrvatskoga sabora i predsjednika Vlade Hrvatske, na kojemu je jedan od sportova i stolni tenis, inače su najveće sportske manifestacije za djecu osnovno i srednjoškolskoga uzrasta u Europi, a ove godine doživljavaju 22. izdanje.


Od naših predstavnika državno finale u Splitu, koje se igra od 9. do 11. kolovoza, pobjedom nad Hanom Sović iz Kos-Kotoribe, izborila je u kategoriji djevojčica rođenih 2006. godine i mlađih, Franka Mesarić iz STK Putjana. Hanin brat Dino Sović bio je drugi među dječacima rođenim 2006. godine i mlađima iza Vita Milaka iz Varaždinske županije  i nije se plasirao, jer u finale idu samo pobjednici. I u ostalim kategorijama prva mjesta su osvojili dječaci i djevojčice iz Varaždinske županije. Među dječacima i djevojčicama rođenim 2003. godine i mlađima Leon Milak i Bruna Borovec te u kategorijama rođenih 2000. godine i mlađima Robert Borovec i Stela Marčec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije