STOLNI TENIS Putjane turnirom parova i druženjem završile sezonu

Napornu sezonu, u kojoj su uz nastupe svojih igrača i igračica na natjecanjima bili i organizatori prvenstava Županije za sve kategorije, 2. turnira za kadetske kategorije, 3. Kupa Grada Čakovca i 1. Putjane kupa – Otvorenoga međunarodnog prvenstva Čakovca, u subotu su turnirom slučajnih parova i druženjem završili u Stolnoteniskom klubu Putjane.



Iako nisu nastupali svi najbolji pa se nije prijavilo više od 10 parova, na turniru je bilo interesantnih partija, koje su izmamile pljesak. Na kraju je slavila najujednačenija postava Renato Novak i Dean Lajtman, koja je u finalu lakše od očekivanja s 3:1 nadigrala sastav u kojemu su igrali Tomislav Babić i Eugen Šimon. Do finala i jedni i drugi su došli teškim polufinalnim pobjedama od po 3:2 nad Tomislavom Koprivcem i Stjepanom Vizingerom, odnosno Robertom Lehkecom i Tomislavom Volfom, koji su s ponekim propustom manje mogli i pobijediti.

Po završetku je, uz pomoć tajnika Radovana Šarića, medalje polufinalistima predao dopredsjednik kluba Tomislav Koprivec, a nagrađen je i najsimpatičniji par turnira u kojemu su igrali Mirko Doroghazi i Putjančanka Petra Babić-Gašparlin, koja inače brani boje susjednoga STK Čakovca.



Na svoj način, uz loptu i graničare, od sezone su se oprostili i najmlađi članovi kluba, koji su u odlazećoj sezoni postigli zapažene rezultate.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije