FOTO NK Graničar Kotoriba: Radmanić i dalje predsjednik, uprava pomlađena

U petak, 15. lipnja NK Graničar Kotoriba održao je izbornu skupštinu kluba. Otvorio ju je predsjednik Zoran Radmanić koji je pozdravio prisutne članove i zahvalio im na dolasku u rekordnom broju.

Nakon biranja radnog predsjedništva i verifikacijske komisije, prešlo se na izvješća o radu u minulom periodu. Radmanić je u podužem govoru istaknuo sve aktivnosti kluba od prošle skupštine, a blagajnik Zdravko Rep podnio je financijsko izvješće. U ime Nadzornog odbora, izvješće je podnio Robert Buljan, rekavši kako pregledom dokumentacije nisu uočili nikakve nepravilnosti u radu kluba.

Nemanja Vukotić govorio je o rezultatima mlađih uzrasnih kategorija koje igraju pod imenom ŠN Graničar/Vidovčan. Istaknuo je i određene probleme, dodavši kako se nada da će biti riješeni u skorom periodu. Trener seniorske momčadi, Danijel Fundak, podnio je izvješće o rezultatima seniora, koji su u netom završenoj sezoni osvojili treće mjesto u 1. ŽNL.

Sva izvješća su jednoglasno prihvaćena, a potom se prešlo na izbor novog vodstva kluba. Dana je razrješnica dosadašnjem rukovodstvu, a ponovo jednoglasno, skupština je izabrala Zorana Radmanića za predsjednika na novi dvogodišnji mandat. Novi dopredsjednik bit će Ivan Kos, Dario Friščić i dalje će obavljati tajničke poslove, dok će umjesto Zdravka Repa, blagajnik biti Nikola Jesenović.

Uz njih, u izvršni odbor kluba izabrani su Dario Hrašćanec, Mario Friščić, Ivica Gregurec, Vilim Kos, Hrvoje Trstenjak, Krešimir Fundak, Zvonimir Dravec, Vlado Mikulan, Danijel Fundak, Saša Balog i Josip Kos. Predsjednik Nadzornog odbora u novom mandatu bit će Nikola Siladi, a uz njega, članovi su Dražen Hertelendi te Željko Kos.

Ispred Graničara, najprije je gostovanje u Slavoniji, gdje Kotoripčani 23. i 24. lipnja gostuju na 90. godišnjici njihovog imenjaka, NK Graničar iz Stupničkih Kuta, kluba s kojim su nedavno sklopili suradnju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije