MIHAEL BREZNIK: ‘Polet (SMnM) ostaje u četvrtoj ligi’

U subotu po sunčanom vremenu pred oko 500 gledatelja odigrana je utakmica zadnjeg 30. kola 4. NL ČK-VŽ između momčadi NK Polet Sveti Martin na Muri i NK Podravina iz Ludbrega.

U infarktnoj utakmici s puno preokreta u kojoj je domaćinu trebala pobjeda za potvrdu naslova prvaka 4.NL ČK-VŽ, Polet je porazio goste iz Ludbrega rezultatom 5:3. Strijelci za Polet bili su Erik Hozjan u 2. minuti, Damir Čurin u 5. minuti, Andrej Goričanec u 48. i 77. minuti i Tomislav Medved u 87. minuti utakmice, dok su strijelci za NK Podravinu bili Nikola Valjak u 18. minuti i Goran Malec u 56. i 73. minuti utakmice.


Nakon potvrde naslova prvaka pitali smo tajnika Mihaela Breznika planira li klub u Treću hrvatsku nogometnu ligu – istok: ‘Nogometni klub Polet iz Svetog Martina na Muri i dalje ostaje član 4. NL Čakovec-Varaždin. Odluka o nenastupanju u 3. HNL Istok je donesena već u veljači kada nam je i poslan upit od strane HNS-a ukoliko ćemo biti među prva tri plasirana želimo li u višu ligu.



Zbog financijskih ulaganja, ulaganja i proširenja igračkog kadra, dugih putovanja na gostovanja, a svi naši igrači rade ili su u školi u nemogućnosti smo prihvatiti taj izazov igranja u 3. HNL Istok. Zainteresirani smo za igranje u 3. HNL Sjever ukoliko se ponovno vrati ta liga.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije