36 RIBOLOVNIH reprezentacija tijekom tjedna u Međimurju

Savez sportskih ribolovnih društava Međimurske županije organizator je trostrukog svjetskog prvenstva u ribolovu koje će od 12. do 17. lipnja, biti održano u Međimurj: 20. Svjetsko ribolovno prvenstvO u lovu ribe udicom na plovak za invalide, 11. Svjetsko ribolovno prvenstvO za veterane i 1. Svjetsko prvenstvO u kategoriji Masters.

Natjecanja će se odvijati 16. i 17. lipnja, a prethodit će im treninzi i izvlačenja sektora za svaku od kategorija. Ceremonija otvaranja prvenstva će se održati u četvrtak, 14. lipnja od 19.00 sati u Murskom Središću.

Pozivaju se gledatelji da u subotu i nedjelju dođu na neku od staza u Žabniku, Selnici ili Podturnu do kojih će voditi putokazi pa će ih biti lako naći između 9:30 sati i 14:00 sati i podrže natjecatelje. U svim reprezentacijama imamo i međimurske predstavnike pa će im podrška gledatelja sigurno puno značiti. Neće nedostajati ni ugostiteljske ponude za ugodnije praćenje.

Popis prijavljenih reprezentacija:

MASTERS: Portugal, Njemačka, Češka, Slovenija, Luksemburg, Engleska, Švicarska, Italija, finska, Francuka, Mađarska, Južnoafrička Rešublika, Srbija, BiH, Austrija, Nizozemska, Hrvatska.

VETERANI: Njemačka, Slovenija, Luksemburg, Engleska, Francuska, Mađarska, Španjolska, Italilja, Hrvatska.

INVALIDI: Češka, Njemačka, Mađarska, Belgija, Engleska, Francuska, Italija, Slovenija, BiH, Hrvatska.

>>> RIBOLOV Trostruko Svjetsko prvenstvo u Međimurju

POZIV STARNITIN SUCIMA – DOĐITE DANAS U 18:00 SATI U SELNICU

Startni suci trostrukog svjetskog prvenstva u ribolovu koje se održava 16. i 17. lipnja održat će sastanak kojem se mogu odazvati svi zainteresirani ribiči koji su članovi Saveza sportskih ribolovnih društava Međimurske županije.

Sastanak će biti održan u ponedjeljak, 11. lipnja od 18 sati u Staroj školi u Selnici. U trajno vlasništvo će dobiti majicu i stolac kao memorabiliju na svoje sudačko sudjelovanje na svjetskom prvenstvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije