MEĐIMURJE osvojilo seniorski nogometni Kup

>> MEĐIMURJE osvojilo seniorski nogometni Kup

Pred petstotinjak gledatelja okupljenih na stadionu Trate Nedelišće je u uzvratnom finalnom seniorskom susretu Kupa Međimurskog nogometnog saveza poraženo od Međimurja 2:3. S pobjedom iz prvog susreta 2:0 Čakovčani su s ukupnih 5:2 osvojili Kup.



Čakovčani su poveli u 20. minuti. Nedelišće gubi loptu na sredini terena, Munivarana se sjurio s lijeve strane u kazneni prostor i dodao do Škvorca koji šalje lopu u mrežu za 0:1 što je i rezultat prvog poluvremena.


U drugom dijelu u 56. minuti slobodan udarac za Čakovčane. Prizemni udarac domaći vratar Kocijan kratko odboija, a loptu u mrežu posprema Munivrana.


U 64. minuti je 0:3. Nedelišće opet griješi na sredini, Čakovčani sele loptu preko desne strane do Patafte koji pretrčava i vratara i šalje loptu u mrežu za 0:3.


Nedelišće uspijeva u pet minuta smanjiti na 2:3 golovima Šimunića u 75. minuti i Mesarića u 80. minuti kada su u potpunosti uspjeli izbaciti cijelu obranu Međimurja. Pehare i medalje podijelili su Mato Kljajić i Marijan Uršanić, a oba kluba su ušla u pretkolo Hrvatskog nogometnog kupa.


U petak u 20:00 sati na stadionu Mladosti u Čakovcu uzvratnu juniorsku finalnu utakmicu igraju NŠ Međimurje Čakovec i NŠ Rudar. Prvi susret završio je 1:1.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije