POBJEDA Međimurja, međimurski derbiji Poletu (SMnM), Rudaru i Nedelišću

U posljednjem 30. kolu 3. HNL istok Međimurje je u Čakovcu na stadionu Mladosti ugostilo Đakovo Croatiju. Čakovčani su slavili 3:1 sa svim golovima u drugom dijelu. Kod domaćina je dvostruki strijelac bio Škvorc i jedan gol je postignuo Munivrana.

Čakovčani sada očekuju Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza koji bi trebao potvrditi njihov drugoligaški status u prvenstvenoj sezoni 2018./2019.

3. HNL istok: nedjelja Međimurje – Đakovo Croatia 3:1.

4. HNL: Međimurski derbiji Poletu (SMnM), Rudaru i Nedelišću

U 4. HNL imali smo tri međimurska derbija. U Murskom Središću je Rudar bio bolji od Dinama (D) 4:2. Sloga (Č) je poražena od Poleta (SMnM) 1:4. Golom Fučka domaćin vodi od 2. minute, no golovima Hercega u 19. minuti iz kaznenog udarca i Goričanca u 26. minuti poluvrijeme je 1:2. Barat postiže gol u 74. minuti i pobjedu potvrđuje Čurin u 86. minuti.

Igraču seniorske momčadi Nikoli Ferlinu koji je na današnjoj utakmici zadobio tešku ozljedu ramena želimo brz oporavak i uspješan povratak na teren, poručuju iz NK Polet


Sloboda (S) je poražena od Nedelišća 0:1. Plitivca (G) je pobijedila Pušćine 2:1 i ovom pobjedom definitivno potvrdila da će Sloboda (S) na kraju prvenstva ostati na posljednjem mjestu.

U pravoj golijadi Međimurec je bio bolji od Jalžabeta 6:5. U Ludbregu je Podravina pobijedila Mladost Komet 5:2. Bednja je bila bolja od Novog Marofa 4:1. Zelengaj je kod kuće slavio protiv Nedeljanca 4:3.

4. HNL: nedjelja Sloga (Č) – Polet (SMnM) 1:4, Rudar – Dinamo (D) 4:2, Sloboda (S) – Nedelišće 0:1, Međimurec – Jalžabet 6:5, Plitivca (G) – Pušćine 2:1, Podravina – Mladost Komet 5:2, Zelengaj – Nedeljanec 4:3, Bednja – Novi Marof 4:1.

1. ŽNL: Deset golova u Pribislavcu

U Vratišincu je Sokol poražen od Graničara Kotoribe 1:4. Poluvrijeme je bilo 0:1. Kotoripčani u nastavku imaju 0:2 pa Sokol smanjuje na 1:2. S još dva gostujuća gola uvjerljiva pobjeda 1:4 hat-trickom Čižmešije i jednim golom Ujlakija.


Podturen je pobijedio Mladost (SM) 2:1.

Podturen je upisao domaće bodove


U Pribislavcu čak deset golova i podjela bodova u susretu Poleta i Omladinca (NSR) koji je završio 5:5.

U Pribislavcu su se na veliko bušile mreže


Sloga (Š) je došla do bitnih domaćih bodova pobjedom nad Jedinstvom (GM) 3:1 kao i Spartak u pobjedi nad Naprijedom 2:1.

Spartak je upisao domaće bodove


U Oporovcu je Galeb bio bolji od BSK-a 2:1 s oba gola domaćina u prvom poluvremenu.

1. ŽNL: četvrtak Trnava – Centrometal 4:4, subota Hodošan – Dinamo (P) 1:1, nedjelja Sokol – Graničar (K) 1:4, Polet (P) – Omladinac (NSR) 5:5, Galeb – BSK 2:1, Sloga (Š) – Jedinstvo (GM) 3:1, Podturen – Mladost (SM) 2:1, Spartak – Naprijed 2:1.

2. ŽNL skupina A: Dubravčanu i Croatiji gostujući bodovi

U Novom Selu na Dravi poraz Jedinstva od Dubravčana 3:5. Dva susreta završila su bez pobjednika. Radnički i Omladinac (DS) odigrali su 2:2, a bez golova je bilo u Podbrestu gdje su Budućnost i Mladost (I) odigrali najnepopularnijih 0:0.

Tri gola za tri boda Jadrana


Jadran je bio bolji od Vidovčana 3:2, a Budućnost (M) je poražena od Croatije 0:3.

2. ŽNL skupina A: četvrtak ČSK – Borac PMP 3:2, subota Kraljevčan 38 – Drava (K) 12:0 prekid u 45. minuti, nedjelja Budućnost (M) – Croatia 0:3, Jedinstvo (NSD) – Dubravčan 3:5, Radnički – Omladinac (DS) 2:2, Budućnost (P) – Mladost (I) 0:0, Jadran – Vidovčan 3:2. Mladost (D) je slobodna.

2. ŽNL skupina B: Bratstvo (J) i Mura izjednačeni na vrhu

Veliki kiks lidera Bratstva (J) koje je kod kuće s Venerom odigralo tek 1:1. Mura je bila uvjerljiva kod kuće protiv Pobjede 5:0 s dva gola u prvom dijelu i tri u drugom i uoči posljednjeg kola ekipe iz Jurovca i Hlapičine su vodeće sa 61 bodom. Bit će napeto u zadnjem kolu kada Bratstvo (J) gostuje kod Plavih u Peklenici, a Mura u Savskoj Vesi kod Bratstva.

Ako će oba kluba na kraju imati jednaki broj bodova o prvaku odlučuju međusobni susreti. U 10. kolu u listopadu susret u Hlapičini je završio 2:2 (10. kolo), a u proljetnom dijelu polusezone početkom svibnja u 25. kolu Bratstvo je slavilo 3:1 (25. kolo) pa su Jurovčani tu bolji.

Ekipe s vrha poražene su od ekipa sa začelja koje se grčevito bore za ostanak u ligi. Strahoninec je poražen od Zasadbrega 3:4. Donji Koncovčak je bio bolji od Bratstva (SV) 2:1. U Brezju poraz Hajduka od Šenkovca 2:4.

Mali Mihaljevec je bio bolji od Omladinca (M) 5:3. U Mihovljanu pobjeda Slobode nad Trnovcem 4:1.

2. ŽNL skupina B: subota Hajduk (Š) – Plavi (Pek.) 1:1, nedjelja Strahoninec – Zasadbreg 77 3:4, Mura – Pobjeda 5:0, Donji Koncovčak – Bratstvo (SV) 2:1, Bratstvo (J) – Venera PMP 1:1, Mali Mihaljevec – Omladinac (M) 5:3, Sloboda (M) – Trnovec 4:1, Hajduk (B) – Šenkovec 2:4.

3. ŽNL: Desetka Otoka

Otok je kod kuće bio bolji od Paraga 10:6. Strijelcima treba čestitati na efikasnosti. U Donjem Mihaljevcu pobjeda Drave nad Dinamom (Ž) 4:1. Torpedo je bio bolji od Borca (DH) 2:1. Prvi dio je završio bez golova, gosti su poveli u nastavku, ali na kraju se radovao domaćin.

3. ŽNL: subota Vučetinec – Draškovec-Geothermae 0:1, Napredak – Bratstvo (P) 3:0, Međimurje-Čakovec – Mladost (S) 1:1, nedjelja Parag – Otok 6:10, Drava (DM) – Dinamo (Ž) 4:1, Torpedo – Borac (DH) 2:1.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije