DVA prvenstvena kola u četiri dana, Pušćine i Međimurec igraju u srijedu

U 4. HNL u srijedu i četvrtak se igra 28. prvenstveno kolo te kompletno 29. kolo u nedjelju. Borba za naslov prvaka uoči posljednja tri kola je na vrhuncu: Polet (SMnM) ima 57 bodova, a Bednja i Nedelišće po 56.

Sloboda (S) je u vrlo nezavidnoj situaciji na posljednjem mjestu s 20 bodova, pretposljednja Plitvica (G) ima dva boda više, a Slakovčani su još k tome i suspendirani zbog iznosa dugovanja 450 kuna vezano uz prijavu suca Denisa Budena.

Međimurec se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od tristo kuna zbog pet opomenutih igrača. Polet (SMnM) se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od petsto kuna zbog udaljenog s klupe za pričuve fizioterapeuta.

U srijedu u 17:30 sati igraju Pušćine – Međimurec, u četvrtak u 10:00 sati Sloga (Č) – Bednja te od 17:30 sati Polet (SMnM) – Mladost Komet, Dinamo (D) – Sloboda (S), Nedelišće – Plitvica (G), Nedeljanec – Rudar, Jalžabet – Podravina i Novi Marof – Zelengaj.

U pretposljednjem 29. kolu u nedjelju od 17:30 sati igraju Sloga (Č) – Polet (SMnM), Rudar – Dinamo (D), Sloboda (S) – Nedelišće, Međimurec – Jalžabet, Plitivca (G) – Pušćine, Podravina – Mladost Komet, Zelengaj – Nedeljanec i Bednja – Novi Marof.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije