TK KOTORIPSKI BEGAČI Završilo 5. izdanje dječje Tom & Jerry lige

Završilo je i 5. izdanje dječje Tom & Jerry lige koju organzira TK Kotoripski begači u suradnji s OŠ Joža Horvat u Kotoribi.

>>> Provjerite rezultate klikom ovdje (PDF)

Već tradicionalno, trči se svako polugodište po 6 kola, a zbrajanjem najboljih plasmana dobija se konačni poredak. Ove godine je minimalno trebalo trčati 5 kola za jednu od nagrada, a to su bila priznanja, diplome, medalje i majice.

Bogate nagrade su privukle čak 72 mališana koji su se borili po svojim kategorijama na asfaltiranoj stazi školskog igrališta. 44 dječaka i 28 djevojčica redovito je dolazilo ponedjeljkom od 14:30 sati gdje je bila profesorica Danijela Krobot, članica spomenutog kluba, koja je zajedno sa članom Dragom Pintarićem, motrila da sve bude regularno.

Proglašenje je održano 22. svibnja u dvorani OŠ Jože Horvata Kotoriba, a čak 41 natjecatelj je osvojio jednu od nagrada. Nakon dodjele za sve je osiguran zasluženi prigodni domjenak.

– Vidimo se sljedeće školske godine s novim prvašićima i već rutiniranim trkačima i trkačicama, poručuju iz TK Kotoripski begači.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije