LIGA mladeži u sportskom ribolovu

U subotu 26. svibnja u popodnevnim satima počinju natjecanja u ligama mladeži Saveza ŠRD Međimurske županije. U disciplini Lov ribe udicom na plovak u ligi se natječu kadetske i juniorske kategorije. Lovi se četiri kola. Prvo kolo održat će se na rijeci Dravi iza brane HE Dubrava u Svetoj Mariji (kod kupališta). Natjecanja će se još održati u Žabniku, Selnici i Palovcu. Domaćin prvog kola je KLEN iz Svete Marije.

Prijave pojedinaca za 1. kolo, primat će se u ribičkom domu Klena od 12 do 14 sati, nakon toga će biti ždrijebanje startnih mjesta i odlazak na stazu na Dravi. Natjecanje traje tri sata sa sat i pol pripreme.



U kadetskoj kategoriji (ženske i muški), nastupiti mogu natjecatelji rođeni 2004. i mlađi, a moraju posjedovati člansku iskaznicu od kluba/društva za koji nastupaju, natjecateljsku iskaznicu s markicom za 2018. godinu i liječnički pregled od specijaliste medicine rada i/ili sporta.

U juniorskoj kategoriji (ženske i muški), nastupiti mogu natjecatelji rođeni od 2000. do 2003. moraju posjedovati člansku iskaznicu od kluba/društva za koji nastupaju, natjecateljsku iskaznicu s markicom za 2018. godinu i liječnički pregled od specijaliste medicine rada i/ili sporta te godišnju ribolovnu dozvolu.



U predprijavi evidentirano je 20 natjecatelja u kadetskoj kategoriji i 25 natjecatelja u juniorskih kategoriji. Moguća je dodatna prijava i na sam dan natjecanja. Ovo je izuzetno veliki interes za natjecateljski ribolov, natjecateljska staza na Dravi može primiti 50 natjecatelja. Pozivaju se ribiči i simpatizeri da dođu pogledati ovo natjecanje mladih ribiča iz cijelog Međimurja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije