DERBI između dva Bratstva u Savskoj Vesi

U 2. županijskoj nogometnoj ligi – skupina B 28. kolo će u subotu u 17:30 sati otvoriti u Savskoj Vesi domaće Bratstvo i gosti imenjaci Bratstvo iz Jurovca. Ovo je ujedno i derbi kola jer domaćini su treći s 54 boda, a Jurovčani prvi s 56 bodova. Između njih još je Mura s 54 boda pa se očekuje velika borba za naslov prvaka i prvoligaški rang.

Gosti u ovom susretu ne mogu računati na Danijela Levačića zbog tri žuta kartona. Na listi strijelaca oba kluba imaju igrača koji je postignuo po 17 golova: kod domaćina to je Goran Vurušić, a kod gostiju Dalibor Frančić.

Gledajući gol – razliku klubova kod domaćina je ona 49:27, a kod gostiju 78:31. Domaćin je primio nešto manje golova pa možemo očekivati i u ovom susretu dobru obranu, dok su Jurovčani daleko efikasniji pa će sigurno vrebati svoju priliku i grešku domaćina kako ugrabiti sva tri boda u ovom derbiju.

U 13. kolu igranom srednim studenog Jurovčani su kod kuće bili poraženi od ekipe iz Savske Vesi 0:3. U posljednjem domaćem susretu Bratstvo Savska Ves je jako kiksalo kod kuće izgubivši od Malog Mihaljevca 0:1 i sigurno ne žele još jedan domaćinski poraz.

Susret će sigurno biti zanimljiv, dinamičan i pun naboja, a kako se očekuje i s obje strane puno gledatelja vjerujemo da nas očekuje prava nogometna subota u Savskoj Vesi, a ostaje za vidjeti koje Bratstvo će se veseliti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije