VLADIMIRU Žuniću kazna dvije godine, NK Strahonincu 1500 kuna

U 28. kolu 3. HNL istok u subotu u 17:00 sati na stadionu Mladosti u Čakovcu derbi susret će odigrati trećeplasirano Međimurje i lider Osijek II. Čakovčani na trećem mjestu imaju 47 bodova, dok su Slavonci prvi sa 60 bodova.

U 4. HNL Mladost Komet Prelog kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od osamsto kuna zbog isključenja predstavnika kluba, jednog igrača i trojice opomenutih igrača. Disciplinski sudac Željko Bacinger traži dopunska izvješća s utakmice 26. kola NK Pušćine – NK Mladost Komet koja je igrana 20.05.2018. u Pušćinama suca utakmice, delegata i oba predstavnika kluba u svezi događanja za vrijeme utakmice i po njezinom završetku. Mislav Sraka iz Mladost Kometa i Luka Papec iz Pušćina kažnjavaju se zabranom nastupa tri utakmice.

U 27. kolu u subotu u 17:30 sati igraju Zelengaj – Sloga (Č), Rudar – Novi Marof, Sloboda (S) – Nedeljanec, Podravina – Pušćine i Mladost Komet – Jalžabet, a u nedjelju Bednja – Polet (SMnM), Plitivica (G) – Dinamo (D) i Međimurec – Nedelišće.

U 1. ŽNL NK Graničar Kotoriba kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog isključenja predstavnika kluba. U subotu od 17:30 sati igraju Dinamo (P) – Naprijed, Centrometal – Podturen, Omladinac (NSR) – Galeb i Hodošan – Sokol te u nedjelju Mladost (SM) – Spartak, Jedinstvo (GM) – Trnava, BSK – Sloga (Š) i Graničar (K) – Polet (P). Zaostala utakmica 18. kola Sloga (Š) – Spartak igra se u četvrtak 31. svibnja s početkom u 17:30 sati. U borbi za prvo mjesto su Omladinac (NSR) s 50 bodova i Mladost (SM) s 48 bodova, a pola lige još strepi za ostanak uoči posljednja tri kola jer 10. Podturen ima 32 boda, a na začelju su Sloga (Š), Polet (P), Sokol i Naprijed s 29 bodova.

U 2. ŽNL skupina A svi igraju u nedjelju od 17:30 sati: Croatia – Borac PMP, Drava (K) – ČSK, Mladost (D) – Kraljevčan 38, Mladost (I) – Jadran, Omladinac (DS) – Budućnost (P), Dubravčan – Radnički, Budućnost (M) – Jedinstvo (NSD). Vidovčan je slobodan. Zaostala utakmica 18. kola Budućnost (M) – Vidovčan igra se u četvrtak 31. svibnja s početkom u 17:30 sati.

NK Strahoninec se kažnajava novčanom kaznom u iznosu od 1 500 kuna zbog slabe organizacije utakmice. Vladimir Žunić predstavnik kluba kažnjava se po zabranom obavljanja svih funkcija u nogometu u trajanju od 24 mjeseci. Kazna teče od 13. svibnja 2018.U 2. ŽNL skupina B imamo tri velika derbija. Međusobno se sastaje vodeća četvorka: u subotu Bratstvo (SV) koje je 3. s 54 boda dočekuje lidera Bratstvo (J) s 56 boda, dok u nedjelju igraju Strahoninec koji je 4. s 52 boda i Mura koja je 2. s 55 bodova. U borbi za ostanak u ligi derbi začelja igraju Zasadbreg i Šenkovec. Ostali nedjeljni parovi su Trnovec – Hajduk (B), Omladinac (M) – Sloboda (M), Plavi (Pek.) – Mali Mihaljevec, Venera PMP – Hajduk (Š) i Pobjeda – Donji Koncovčak.

Zaostale utakmice 18. kola Zasadbreg 77 – Bratstvo (SV), Mura – Omladinac (M), Donji Koncovčak – Trnovec, Bratstvo (J) – Šenkovec i Mali Mihaljevec – Sloboda (M) igraju se u četvrtak 31. svibnja s početkom u 17:30 sati.

U 3. ŽNL u subotu u Vučetincu igraju Parag – Vučetinec te u nedjelju Otok – Borac (DH), Mladost (S) – Torpedo, Bratstvo (P) – Međimurje-Čakovec, Dinamo (Ž) – Napredak i Draškovec-Geothermae – Drava (DM).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije