NOGOMETNI KUP Međimurju dva gola prednosti

Odigrana je prva utakmica finala Kupa Međimurskog nogometnog saveza u kojoj je Međimurje na stadionu Mladosti u Čakovcu pobijedilo Nedelišće 2:0. Čakovčani su bolje krenuli u susret i nakon desetak minuta lopta je završila u mreži, no podignuta je zastavica zbog zaleđa. U 15. minuti ubačaj s lijeve strane, a Patafta šalje loptu glavom uz stativu.



Međimurje je povelo u 39. minuti. Duga lopta ubačena je na lijevu stranu, vratar Nedelišća Kocijan izašao je s gola, no loše je procijenio pa je loptu ispred njega uzeo Patafta i poslao ju u praznu mrežu za 1:0 što je i rezultat prvog poluvremena. U 43. minuti još su Čakovčani imali lijepu prigodu, no ovog puta Kocijan vršcima prstiju usmjerava u korner.


U drugom dijelu Nedelišće je imalo najveću prigodu u 59. minuti, no čakovečki vratar Galoši ne dopušta lopti u gol. U 77. minuti nakon ubačaja s lijeve strane lopta dolazi do Antonovića koji puca prizemnu loptu, Kocijan brani njegov pokušaj.



I tako je bilo do same završnice kada domaćin postiže drugi gol. Probijena je lijeva strana, dodana je povratna lopta na Brckovića koji prizmenim udarcem šalje loptu u mrežu za 2:0. Obrana Nedelišća je pogriješila jer su svi igrači utrčali u kazneni prostor, a nitko nije ostao pokriti igrača na povratnoj lopti.



Susret nije bio lijep za gledanje jer domaćin je ipak u mislima imao subotnji derbi s liderom 3. HNL istok Osijekom II, dok se Nedelišće orijentiralo na obranu i vjerojatno bi bilo zadovoljno minimalnim porazom, a ovako im je drugi gol u samoj završnici poremetio planove.



Uzvratni susret je kroz dva tjedna u Nedelišću, očekujemo puno goropadnije i oštrije Nedelišće, a na Međimurju je da potvrdi da je trenutno najbolji klub u našoj županiji osvajanjem Kupa.



Podsjećamo i za drugo juniorsko polufinale koje se igra u četvrtak od 17:30 sati kada se sastaju ŠN Sveti Juraj na Bregu i ŠN Rudar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije