MEĐIMURJE favorit u finalu Kupa, Nedelišće ide po treću titulu

Deset godina nakon prvog osvajanja Kupa Međimurskog nogometnog saveza Nedelišće je po osmi put u povijesti u finalu tog najmasovnijeg županijskog natjecanja. U reprizi prošlogodišnjeg finala sastaju se trećeligaš Međimurje i četvrtoligaš Nedelišće, odnosno prvi i drugi nositelj natjecanja. Ove sezone prva utakmica igra se u Čakovcu.

S drugoligaškim ambicijama, Međimurje se nakon 27 kola nalazi na 3. mjestu sa 47 osvojenih bodova (14 pobjeda, 5 remija, 8 poraza) i gol-razlikom 54:33. Napad čakovečke momčadi predvodi Filip Škvorc s 20 pogodaka, čime se nalazi na vrhu liste strijelaca 3. HNL – Istok, a slijedi ga Mario Munivrana s 10 pogodaka. Protekle subote upisali su poraz 3:1 u Belišću kod domaćina koji se bori za opstanak u ligi, a u narednom kolu očekuje ih derbi protiv druge momčadi Osijeka, lidera prvenstva.

Put do finala:
Međimurje – Hodošan 5:0, Omladinac (NSR) 4:1, Sloboda (S) 6:0, Mladost Komet (Pr.) 3:1 (1:1, 2:0)

Nedelišće – Jedinstvo (NSD) 3:0, Croatia 1:0, Sloga (Č) 2:1, Rudar 4:3 (1:2, 3:1)

Prva utakmica finala Kupa Međimurja između Međimurja i Nedelišća odigrat će se 23. svibnja (srijeda) na SRC-u Mladost u Čakovcu s početkom u 17:30 sati, donosi portal NK Nedelišće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije