BREZJE Veterani Hajduka ugostili Borac (T)

U Brezju na igralištu Hrastje prijateljski nogometni susret odigrali su veterani Hajduka iz Brezja i Borca iz Turčišća. Nakon završnog prvenstva klubovi su usuglasili termin i Brezovčani su uzvratili gostoprimstvo nogometašima iz Turčišća.



Po idiličnom sunčanom vremenu gosti su krenuli bolje i ubrzo poveli 0:1. Nakon ubačaja iz kornera na drugoj stativi lopta je efektno sjela na volej i završila pod prečkom. Gosti su poveli i 0:2, a hajdukovci su imali svoje prigode, no nikako ih nisu znali iskoristiti. Ipak uporni domaćini smanjuju na 1:2 u završnici prvog dijela nakon što se lopta u istom napadu čak dva puta odbijala od okvira gola.

U drugom dijelu gosti imaju kazneni udarac, no lopta završava iznad gola. Brezovčani dolaze do 2:2. Nakon ubačaja s desne strane domaći napadač glavom loptu šalje pod prečku za izjednačenje.



No nije dugo trajao taj rezultata jer je Borac s dva brza gola pobjegao na 2:4. Pri samom kraju utakmice gosti postižu još dva gola za konačnu pobjedu 2:6. Susret je bio fer i korektan, prava prijateljska utakmica koja je nastavljena trećim poluvremenom uz roštilj i hladna pića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije