U STRAHONINCU nokautiran sudac

U 26. kolu Druge međimurske nogometne lige skupina B derbi susret igrali su Strahoninec i Bratstvo Jurovec. Gosti su pobijedili 1:2, a nakon susreta dogodio se ružan ispad domaćeg predstavnika kluba.



Glavni sudac je bio Zdravko Toplišnjak, pomoćnici Valentino Kantoci i Luka Fodor te delegat Zoran Hajdinjak. Domaćin je poveo golom Luke Lađevića u 30. minuti. U 36. minuti domaći igrač Stiven Fučko dobiva crveni karton, a delegat je napisao: ‘hvatanje rukom protivničkog igrača za vrat i pri tome ga pritiskao’. Ovom ispadu pretodio je start gostujućeg igrača koji je za to dobio žuti karton.



U 67. minuti gosti izjednačuju iz kaznenog udarca na 1:1. U sudačkoj nadoknadi domaćin ima kazneni udarac, no gostujući vratar Emaneul Perčić ga brani. Nakon toga Jurovčani postižu gol za 2:1 preko Davida Goričanca.



O tijeku susreta delegata u Izvještaju o utakmici je napisao: ‘Organizacija utakmice u skladu s propozicijama tog ranga natjecanja. Utakmici je bilo prisutno oko 200 gledatelja. Opomene i isključenja opravdane.



Po mom viđenju u 66. minuti za goste je prestrogo dosuđen kazneni udarac, a isto tako i za domaće u 90. minuti. Gosti su svoj realizirali, dok je udarac domaćeg igrača gostujući vratar obranio.



Po završetku utakmice nakon sučevog znaka u teren za igru utrčao je domaći predstavnik Vladimir Žunić koji je zatvorenom šakom udario glavnog suca u predjelu lica. Kako je bilo podosta vike i nervoze, poglavito kod domaćih navijača, na intervenciju je pozvana policija. Po gore navedenom zapisnik i izvještaj potpisuje domaći kapetan. Sudac će po sastavljanju ovih izvješća zatražiti liječničku pomoć.’



Iz policije su nam potvrdili da su izvidi u tijeku oko ovog nemilog događaja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije