FOTO Nova trkačka atrakcija: Prvi dobravski duatlon

U nedjelju, 13. svibnja, pod pokroviteljstvom Općine Donja Dubrava i u organizaciji Trkačkog kluba Kotoripski begači je kod visećeg mosta u Donjoj Dubravi bio start i cilj Prvog dobravskog duatlona.

Bilo je to natjecanje koje je u prvom dijelu obuhvaćalo 3,3 kilometara trčanja pa 16 kilometara vožnje biciklom i nanovo 1,6 kilometara trčanja.

Prvi dio duatlona je bilo trčanje do visećeg mosta kod Donjeg Vidovca, preko mosta na drugu stranu kanala i natrag prema visećem mostu. Drugi dio obuhvatio je vožnju biciklom od visećeg mosta prema HE Dubrava, preko mosta do brane, od brane uz stari tok Drave, natrag na asfaltiranu cestu do mosta kod Svete Marije, makadamskim putem natrag do visećeg mosta i treći dio trčanja je obuhvatio dionicu od visećeg mosta 800 metara u smjer HE, okret i 800 metara natrag.

Natjecanje je okupilo 46 natjecatelja u kategoriji žene/mlađi, seniorke, veteranke, mlađi/muškarci, seniori i veterani. Apsolutni pobjednici u muškoj i ženskoj konkurenciji dobili su pehare, dok troje najboljih u kategoriji dobilo medalje.

REZULTATI:

KATEGORIJA- MLADI/ŽENE:
Dunja Mikec
SENIORKE:
1. Sanja Hrašćanec, 2. Iva Tilošanec, 3. Lili Kovačić
VETERANKE
1. Danijela Krobot, 2. Željka Podgorelec Sirc
MLAĐI/MUŠKARCI
1. Jakov Fabić, 2. Leo Tilošanec
SENIORI:
1. Tihomir Bogomolec, 2. Marijan Pongrac, 3. David Žižek
VETERANI
1. Mario Horvat, 2. Branko Lešćak, 3. Robert Dežđek

Nagrade su najboljima uručili općinski načelnik Donje Dubrave Marijan Varga, predsjednik TK Kotoripski begači Damir Matotek i tajnik kluba Siniša Kovačić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije