MEĐIMURJE lako s Varteksom, Slobodi (S) i Nedelišću međimurski derbiji

>> MEĐIMURJE lako s Varteksom, Slobodi (S) i Nedelišću međimurski derbiji

U 1. HNL za žene porazi naših ekipa kod kuće. Katarina Zrinska je poražena od Agrama 0:7, a Trnava od Marjana 3:4 i na žalost ovim porazom nogometašice iz Goričana će definitivno biti posljednje na kraju prvenstva.

1. HNL: Trnava – Marjan 3:4, Katarina Zrinski – Agram 0:7.

3. HNL: Međimurje lako s Varteksom

U lokalnom derbiju Međimurja i Varteksa pobjeda domaćina 4:0, a mogla je biti i daleko uvjerljivija da se Čakovčani nisu ispromašivali. U prvom dijelu strijelci su bili Režić u 17. minuti i Ptiček u 45. minuti te u drugom dijelu Škvorc u 67. minuti i Munivrana u 68. minuti.


Gostujući trener Želimir Orehovec rekao je da je njegova ekipa bila bitno oslabljena u ovom susretu i da će tražiti u idućem kolu domaće bodove spasa protiv BSK i na taj način pokušati pomoći i Međimurju. Domaći trener Matija Kristić čestitao je ekipi na pobjedi i rekao da su što prije htjeli postignuti gol koji bi olakšao tijek susreta. Čakovčani su dominirali svih devedeset minuta, gosti su praktički bili bez udarca u okvir domaćeg vratara.


3. HNL Međimurje – Varteks 4:0.

4. HNL: Slobodi (S) i Nedelišću međimurski derbiji

Zelengaj je poražen od Poleta (SMnM) 0:2. U prvom dijelu strijelac je bio Ferlin u 17. minuti. U 49. minuti Karlovčec dobiva crveni karton, no unatoč igraču manje poletovci slave 0:2 golom Goričanca u 87. minuti.

U Murskom Središću u susretu Rudara i Bednje golova nije bilo i završilo je s nepopularnih 0:0.

Sloboda Slakovec je pobijedila Slogu Čakovec 3:0. U prvom dijelu strijelci su bili Marčec u 3. minuti i Srnec u 33. minuti, a u drugom dijelu Vrbanec u 77. minuti.

Podravina je poražena od Dinama iz Domašinca 1:2 golovima Krznara u 34. minuti i 45. minuti iz kaznenog udarca.

Nedelišće je slavilo u Prelogu


U Prelogu je Mladost Komet poražena od Nedelišća 1:2. Golom Panića gosti su poveli u 14. minuti. Nedelišće ostaje bez Pintarića u 65. minuti, a tri minuta nakon toga domaćin izjednačuje na 1:1 golom Golubića. Unatoč igraču manje Nedelišće postiže gol preko Bađarija u 83. minuti za pobjedu 1:2.

4. HNL: subota Sloboda Slakovec – Sloga Čakovec 3:0, Mladost Komet Prelog – Nedelišće 1:2, Rudar – Bednja 0:0, Zelengaj – Polet (SMnM) 0:2, Podravina – Dinamo Domašinec 1:2, nedjelja u 17:00 sati Međimurec – Nedeljanec i Jalžabet – Pušćine.

1. ŽNL: Tri domaće pobjede

Centrometal je s visokih 7:0 ispratio Naprijed s tri gola u prvom dijelu i još četiri u nastavku.

Omladinac (NSR) je bio bolji u zanimljivom susretu od Trnave 3:2. Poluvrijeme je bilo 1:0 da bi gosti u nastavku okrenuli na 1:2 pa domaćin okrenuo na konačnih 3:2.

U Novom Selu Rok susret pun preokreta


Hodošan je došao do prve proljetne pobjede kod kuće slavivši protiv Galeba 4:0 s tri gola u prvom dijelu i jednim u nastavku.

1. ŽNL: subota Centrometal – Naprijed 7:0, Omladinac (NSR) – Trnava 3:2, Hodošan – Galeb 4:0, nedjelja u 17:00 sati Dinamo (P) – Mladost (SM), Jedinstvo (GM) – Spartak, BSK – Podturen, Graničar (K) – Sloga (Š), Sokol – Polet (P).

2. ŽNL skupina A: nedjelja u 17:00 sati Croatia – Drava (K), Vidovčan – ČSK, Mladost (I) – Kraljevčan 38, Dubravčan – Jadran, Budućnost (M) – Budućnost (P) i Jedinstvo (NSD) – Radnički. Mladost (D) – Borac PMP u 18 sati. Omladinac (DS) je slobodan.

2. ŽNL skupina B: nedjelja u 17:00 sati Bratstvo (SV) – Mali Mihaljevec, Zasadbreg 77 – Trnovec, Omladinac (M) – Šenkovec, Plavi (Pek.) – Hajduk (B), Venera PMP – Sloboda (M), Pobjeda – Hajduk (Š), Strahoninec – Bratstvo (J), Mura – Donji Koncovčak.

3. ŽNL: Vučetinec bolji od Drave (DM)

U Preseki poraz Bratstva od Borca (DH) 0:6 s dva gola u prvom dijelu i četiri još u nastavku.

Gol Vučetinca vrijedan tri boda (foto Facebook NK Vučetinec)


Vučetinec je golom u prvom poluvremenu pobijedio Dravu (DM) 1:0.

3. ŽNL: subota Bratstvo (P) – Borac (DH) 0:6, Vučetinec – Drava (DM) 1:0, nedjelja u 17:00 sati Otok – Mladost (S), Dinamo (Ž) – Torpedo, Draškovec-Geothermae – Međimurje-Čakovec i Parag – Napredak u Gornjem Kraljevcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije