MEĐIMURJU bod u Vukovaru, uvjerljivi Polet (SMnM) i Nedelišće

Nogometaši Međimurja gostovali su kod Vukovara 1991 u 25. kolu 3. HNL istok. Uoči susreta Međimurje je bilo 3. s 43 boda, tri manje od drugog BSK-a i osam manje od lidera Osijeka II. Vukovar je bio 12. s 27 bodova.

Čakovčani su poveli u 21. minuti golom Škvorca. Poluvrijeme je bilo 0:1, no u nastavku dolazi do pogotka za 1:1 i na kraju svakome po bod.

Do kraja prvenstva ostalo je još pet kola. U 26. kolu imamo lokalni derbi u kojemu Međimurje dočekuje Varteks u subotu u 17:00 sati.

3. HNL istok: Vukovar 1991 – Međimurje 1:1.

4. HNL: Šestice Poleta (SMnM) i Nedelišća

U Svetom Martinu na Muri golijada u susretu Poleta i Pušćina. Već je poluvrijeme bilo 4:1. Domaćini su poveli 2:0 golovima Čurina u 3. minuti i Barata u 21. minuti. Na 2:1 za goste smanjuje Kocijan u 25. minuti, a kod domaćina još dva gola do poluvremena postižu Čurin u 32. minuti i Ferlin u 39. minuti. U nastavku hat – trick Čurina golom u 60. minuti, a Ferlin drugi puta trese mrežu u 70. minuti.

Nedelišće je sa 6:1 ispratilo Jalžabet. Nedelišće je povelo golom Pintarića u 5. minuti, u 9. minuti golom Pompera već je 2:0, a niz je nastavljen već u 14. minuti kada je 3:0 golom Panića što je i rezultat prvog poluvremena. U drugom dijelu Panić postiže svoj drugi gol već u 48. minuti za 4:0. Martinović je strijelac u 65. minuti za 5:0 i na kraju u 86. minuti kazneni udarac za domaćine kojeg realizira Brlenić za konačnih 6:1.

S dva gola u svakom dijelu Bednja je pobijedila Slobodu (S) 4:0. Slakovčani i dalje imaju problema s ekipom, igra vratar i teško se mogu očekivati bolji rezultati. Zelengaj je bio bolji od Rudara 3:0 s jednim golom u prvom dijelu i još dva u nastavku.

4. HNL: subota Polet (SMnM) – Pušćine 6:1, Nedelišće – Jalžabet 6:1, Bednja – Sloboda (S) 4:0, Zelengaj – Rudar 3:0, Nedeljanec – Podravina 1:0, nedjelja u 10:00 sati Sloga (Č) – Plitvica (G), u 17:00 sati Dinamo (D) – Mladost Komet, Novi Marof – Međimurec.

1. ŽNL: Dinamo Palovec projurio Pribislavcem

Teška blamaža Poleta usred Pribislavca. Polet je poveo protiv Dinama iz Palovca 1:0, no do poluvremena je već bilo 1:3, a na kraju čak 1:7 za Palovčane.

Polet je teško stradao u Pribislavcu


1. ŽNL: subota Polet (P) – Dinamo (P) 1:7, nedjelja u 17:00 sati Galeb – Sokol, Sloga (Š) – Hodošan, Trnava – Graničar (K), Podturen – Omladinac (NSR), Spartak – BSK, Naprijed – Jedinstvo (GM), Mladost (SM) – Centrometal.

2. ŽNL skupina A: Kraljevčan u drugom dijelu do pobjede

Lider Kraljevčan 38 je dočekao Omladinac Držimurec – Strelec. Prvo poluvrijeme završilo je bez golova. U drugom dijelu daleko efikasnije i burnije uz kazneni udarac za domaćine i crveni karton za goste i na kraju pobjeda domaćina 4:2.

2. ŽNL skupina A: subota Kraljevčan 38 – Omladinac (DS) 4:2, nedjelja u 17:00 sati Radnički – Croatia, Budućnost (P) – Jedinstvo (NSD), Jadran – Budućnost (M), ČSK – Mladost (I), Borac PMP – Vidovčan, Drava (K) – Mladost (D). Dubravčan je slobodan.

2. ŽNL skupina B: Zasadbregu zlata vrijedni bodovi

Bit će velike borbe za ostanak u ovoj ligi. U derbiju začelja domaći poraz pretposljednjeg Donjeg Koncovčaka od posljednjeg Zasadbrega 77 0:3 s jednim golom u prvom dijelu i dva u nastavku.

Šenkovec je u velikim problemima i on će biti u velikoj muci za izboriti ostanak. Šenkovec je poražen od Plavih iz Peklenice 1:3. Poluvrijeme je bilo 1:2, a Pekleničani su pri kraju susreta potvrdili pobjedu. Domaćin je tek prvih pet minuta odigrao u punom sastavu, a nakon što se ozlijedio jedan igrač susret su igrali s desetoricom jer nisu imali ni jednu zamjenu.

Sloboda Mihovljan je poražena od Bratstva iz Savske Vesi 1:2. Poluvrijeme je bilo 1:1, a gosti u drugom dijelu postižu gol kojim uzimaju sva tri boda i nastavljaju utrku za naslov prvaka.

2. ŽNL skupina B: subota Donji Koncovčak – Zasadbreg 77 0:3, Sloboda (M) – Bratstvo (SV) 1:2, Šenkovec – Plavi (Pek.) 1:3, nedjelja u 17:00 sati Bratstvo (J) – Mura, Hajduk (Š) – Strahoninec, Mali Mihaljevec – Pobjeda, Hajduk (B) – Venera PMP, Trnovec – Omladinac (M).

3. ŽNL: Druga pobjeda Napretka, Parag primio 17 golova

Veselje u Gornjem Kraljevcu gdje je Napredak pobijedio Vučetinec 3:1. Poluvrijeme je bilo 2:1, a domaćinu je ovo bila druga pobjeda u sezoni.

Međimurje – Čakovec nije imalo milosti protiv Paraga kojeg je deklasiralo s čak 17:0.

3. ŽNL: subota Napredak – Vučetinec 3:1, Međimurje-Čakovec – Parag 17:0, nedjelja u 17:00 sati Drava (DM) – Otok, Torpedo – Draškovec-Geothermae, Borac (DH) – Dinamo (Ž) i Mladost (S) – Bratstvo (P).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije