ODUSTALI veterani Pobjede, sve je manje ekipa

Na žalost i u veteranskim nogometnim ligama sve je više problema i manje ekipa. Posljednji primjer je iz skupine zapad gdje je odustala ekipa Pobjede iz Gornjeg Hrašćana. Oni su do sada odigrali deset kola i sakupili 10 bodova, no u ponedjeljak nisu igrali s Nedelišćem i u službenom glasniku Međimurskog nogometnog saveza GOOL objavljeno je da odustaju od natjecanja.

U skupini središte više ne igra Bratstvo iz Savske Vesi. Oni su bili posljednji na tablici bez osvojenog boda. Još su ranije u skupini zapad odustali Plavi iz Peklenice.

Više nema ni cijele lige sjeverozapad koja broji osam klubova: Mura, Polet (SMnM), Venera, Graničar (Novakovec), donji koncovčak, Dubravčan (Gornja Dubrava), Bratstvo (Jurovec) i Zebanec. Oni nisu odustali, već nastavljaju kao ranije igrati svoju ligu neovisno o nogometnom savezu. Prema informacijama problem su bili povećana izdavanja za suce i liječnički pregledi koji su bili aktualna tema na početku ove kalendarske godine.

Problem je u ponedjeljak bio i s posljednjom ekipom skupine istok Kraljevčanom 38 koji nisu otišli u goste Budućnosti iz Podbresta te su zbog toga kažnjeni s 500 kuna kazne.

Za usporedbu u sezoni 2014./2015. u skupini središte je bilo 8 klubova, istok 9 i središte 10 što je ukupno 27 klubova. Trenunto je u skupini središte 7 klubova, na zapadu je 7 klubova i na istoku 8 klubova što je 22 kluba. Pet ekipa je manje u protekle tri godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije