KAKAV ULOV Vanja Radmanić pobijedio s ulovom od gotovo 33 kg ribe

Za Praznik rada SRD Som Kotoriba tradicionalno okuplja svoje članove na društvenom natjecanju. Tako je bilo i ove godine kada je svoja umijeća u lovu ribe udicom na plovak pokazalo 22 natjecatelja u seniorskoj i 6 natjecatelja u kadetskoj konkurenciji.

>>> FOTO Praznik rada u Kotoribi uz grah, ribičiju i druženje

Posebnost ovog natjecanja, koje je trajalo 4 sata, je rekordni ulov od 32.750 grama kojeg je ostvario Vanja Radmanić koji je tim rezultatom postao i pobjednik natjecanja. Drugi je bio Zvonimir Dravec s ulovom od 18.580 grama, a treći je bio Stjepan Hegediš koji je ulovio 15.850 grama. Četvrto mjesto je osvojio Ivica Jakupak, a peto Ivica Horvat.

Kod kadeta je najbolji bio Marsel Embreuš s ulovom od 1.248 grama, drugi je s ulovom od 1.155 grama bio Teo Markan, treći je bio Edi Marđetko koji je ulovio 1.075 grama. Uz njih su još lovili: Jan Špiranec, Marsel Špiranec iPavlo Dornik.

Valja dodati kako su obol natjecanju dali brojni Kotoripčani koji su toga dana došli na Prvosvibanjski grah koji je bio za njih besplatno pripremljen. Častila ih je Općina Kotoriba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije