BLAGDANSKO NOGOMETNO KOLO Pušćine i Rudar slavili u susjedskim derbijima

U 4. HNL skupina Čakovec – Varaždin imali smo 23. prvenstveno kolo koje nam je donijelo dva susjedska derbija. Pušćine je ugostilo Nedelišće i već je na poluvremenu bilo velikih 3:0 za domaćina golovima Punčeca u 33. i 39. minuti te Pintarića u 38. minuti. U nastavku još tri gola domaćina za konačnih 6:0. Strijelci su redom bili Kocijan 71., Punčec 87. i Papec 90. minuta.



U Murskom Središću je Rudar ugostio lidera Poleta iz Svetog Martina na Muri. Domaćin je dobio prvo poluvrijeme golom Ivana Risonjića u 16. minuti. Početkom drugog dijela u 48. minuti isti je strijelac za 2:0 i potvrdu pobjede domaćina. Delegat je upisao da je susret pratilo 700 gledatelja, domaćin nam je rekao da je bilo oko tisuću gledatelja.



U trećem međimurskom ogledu su se sastali Međimurec Dunjkovec – Pretetinec i Sloga Čakovec. Domaćin je slavio 4:1. U prvom dijelu domaćin je poveo, slogaši poravnali pa još jedan gol domaćina za 2:1 kao rezultat prvog dijela. U nastavku još dva gola Međimurca za sigurnu pobjedu 4:1. Kod domaćina su strijelci bili Tomoki u 19. i 63. minuti, Yokoyama u 38. minuti i Hrustek u 87. minuti, a kod gostiju Zoka u 31. minuti.

U Slakovcu je Sloboda dočekala Zelengaj. Gosti su od 13. minute bili s igračem manje. Poluvrijeme je bilo bez golova. Golovima Horvata u 68. i 71. minuti gosti su poveli 0:2, odmah je na 1:2 za Slakovčane smanjio Hergotić, ali više od toga nije išlo s time da treba dodati da su domaćini još imali velikih prigoda koje nisu znali realizirati.

U Prelogu su snage odmjerili Mladost Komet i Nedeljanec. Domaćin je neugodno iznenadio, gost u svakom poluvremenu postignuo dva gola i slavio 0:4.

Dinamo iz Domašinca je otišao u goste Jalžabetu s jedanaestoricom igrača, ali je unatoč tome pobijedio 2:0, a dvostruki je strijelac bio Antonio Dodlek.

4. HNL 23. kolo: Pušćine – Nedelišće 6:0, Međimurec – Sloga (Č) 4:1, Rudar – Polet (SMnM) 2:0, Sloboda (S) – Zelengaj 1:2, Mladost Komet – Nedeljanec 0:4, Jalžabet – Dinamo (D) 0:2, Plitvica (G) – Bednja 0:2, Podravina – Novi Maorf 5:1.

1. ŽNL: Spartak bolji od Trnave

U Maloj Subotici su se sastali Spartak i Trnava Goričan, a domaćin je bio bolji 3:2.



Naprijed je u Cirkovljanu trebao prema službenoj najavi ugostiti Slogu iz Štrigove i mi smo tako najavljivali susret jer je tako pisalo i u službenom glasniku GOOL-u. No, susret se igra u srijedu. Kontakta je bilo da se susret igra u utorak, Sloga je pristala, ali domaćin nije zbog nemogućnosti igrača.

1. ŽNL 17. kolo: utorak Spartak – Trnava 3:2, srijeda u 17:00 sati Naprijed – Sloga (Š), Podturen – Dinamo (P), Mladost (SM) – Galeb, Centrometal – Polet (P), Jedinstvo (GM) – Sokol, BSK – Hodošan, Omladinac (NSR) – Graničar (K).

2. ŽNL skupina A: utorak Mladost (I) – Budućnost (M) 2:4, srijeda u 17:00 sati Kraljevčan 38 – Croatia, Borac PMP – Jadran, Drava (K) – Budućnost (P), Mladost (D) – Radnički, Vidovčan – Jedinstvo (NSD), Omladinac (DS) – Dubravčan. ČSK je slobodan.

2. ŽNL skupina B: Brezovčanima susjedski derbi

Na igralištu Hratsje u Brezju pred dvjestotinjak gledatelja u susjedskom je derbiju Hajduk ugostio Mali Mihaljevec. Kako se i očekivalo u izjednačenom susretu poluvrijeme je bilo 1:1. U nastavku hajduci su bili bolji i slavili su pobjedu 4:2.

Šenkovec je ugostio Hajduka iz Štrukovca. Susret je završio bez golova 0:0.

U Mačkovcu su igrali Omladinac i Donji Koncovčak. Domaćin je poveo 1:0 i 2:1, ali već je poluvrijeme bilo 2:5 i na kraju potop Mačkovčana čak 2:7.

2. ŽNL skupina B: Hajduk (B) – Mali Mihaljevec 4:2, Šenkovec – Hajduk (Š) 0:0, Omladinac (M) – Donji Koncovčak 2:7, srijeda u 17:00 sati Sloboda (M) – Zasadbreg 77, Trnovec – Bratstvo (J), Plavi (Pek.) – Mura, Venera PMP – Strahoninec, Bratstvo (SV) – Pobjeda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije