NOGOMETNI UTORAK donosi susjedske derbije

Nogometni blagdanski utorak otvorili su Mladost Ivanovec i Budućnost Miklavec susretom 2. ŽNL skupina A. Miklavčani su slavili 2:4. Poluvrijeme je bilo 1:1, domaćin je u nastavku poveo i 2:1, no gosti s tri gola dolaze do pobjede 2:4 i uzimaju sva tri boda.



Od 17:00 sati u susjedskim ogledima sigurno će biti puno gledatelja na susretu u Murskom Središću gdje Rudar dočekuje Poleta iz Svetog Martina na Muri te u ogledu Pušćina i Nedelišća. U Dunjkovcu – Pretetincu još imalo naš lokalni susret u kojemu Međimurec dočekuje Slogu iz Čakovca.



U 2. ŽNL skupina B na igralištu Hrastje u Brezju Hajduk dočekuje susjedni Mali Mihaljevec. Mihaljevčani su bolji na tablici i prema tome su blagi favoriti, no Brezovčanima se sigurno ne gubi još jedna domaća utakmica i to pogotovo ne protiv susjednog sela pa se i ovdje očekuje puno gledatelja i zanimljiva utakmica.


U 4. HNL 23. kolo se igra u utorak 1. svibnja od 17:00 sati, a igrat će: Pušćine – Nedelišće, Međimurec – Sloga (Č), Rudar – Polet (SMnM), Sloboda (S) – Zelengaj, Mladost Komet – Nedeljanec, Jalžabet – Dinamo (D), Plitvica (G) – Bednja, Podravina – Novi Maorf.

U 1. ŽNL u susretima zaostalog 17. kola u utorak od 17:00 sati igraju Spartak – Trnava i Naprijed – Sloga (Š), dok u srijedu igraju Podturen – Dinamo (P), Mladost (SM) – Galeb, Centrometal – Polet (P), Jedinstvo (GM) – Sokol, BSK – Hodošan i Omladinac (NSR) – Graničar (K).

U 2. ŽNL skupina A u jutros odigranom susretu Mladost (I) – Budućnost (M) 2:4, a u srijedu od 17:00 sati igrat će Kraljevčan 38 – Croatia, Borac PMP – Jadran, Drava (K) – Budućnost (P), Mladost (D) – Radnički, Vidovčan – Jedinstvo (NSD) i Omladinac (DS) – Dubravčan. ČSK je slobodan.

U 2. ŽNL skupina B u utorak od 17:00 sati igraju Hajduk (B) – Mali Mihaljevec, Šenkovec – Hajduk (Š) i Omladinac (M) – Donji Koncovčak, dok će u srijedu igrati Sloboda (M) – Zasadbreg 77,Trnovec – Bratstvo (J),Plavi (Pek.) – Mura, Venera PMP – Strahoninec i Bratstvo (SV) – Pobjeda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije