PONOSNI na tri boda iz Garešnice

Djevojčica B (god. 2006./07.) ŽRK Zrinski Čakovec ponovno su putovale u Garešnicu gdje su odigrali zaostali 6. krug RLRS. U prvu utakmicu djevojčice su ušle iz autobusa na teren i odigrale loše. Slatina i Zrinski završilo je 12:12 (5:5). Tu utakmicu naše djevojčice shvatile su i odigrale kao zagrijavanje, da bi drugu utakmicu s favoriziranim protivnikom TVIN-om iz Virovitice odigrale odlično, pogotovo u obrani s nesavladivom Sonjom Makarovom na golu.



U toj utakmici samo im je jedna igračica TVIN-a postignula 5 golova. Rezultat je bio Zrinski – TVIN 8:5 (5:2). Voditeljica ekipe je Ljubica Vrbančić i njezina pomoćnica Tena Horvat.

Nastupile su: I. Jalušić, V. Novak 1, N. Marciuš, G. Novak 2, S. Rubin, L. Golubić 10, S. Makarova, N. Furdi 3, M. Doležaj, H. Vidović 4, K. Dania, B. Sklepić, J. Zaspan, A. Žuti.



U subotu 5. svibnja igra se posljednji krug u Čakovcu u dvorani 2. OŠ Čakovec i to protiv ekipa Podravike 1 i 2 te djevojčica iz Garešnice, a 19. svibnja je na rasporedu prijateljski turnir u Varaždinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije