MEĐIMURJE potopilo Mladost (Ž), Polet visoko pobijedio Nedelišće

U 3. HNL-Istok Međimurje je deklasiralo Mladost iz Ždralova pobijedivši ih rezultatom od 6:1. Škvorc u tri navrata, te Režić, Marcijuš i Munivrana bili su strijelci za Međimurje.

U derbiju kola, ali i prvenstva, Polet je visoko pobijedio Nedelišće rezultatom od 5:0. U 16. minuti Medved je izbio sam ispred vratara Kocijana koji ga ruši, a sudac Slunjski iz Varaždina mu pokazuje crveni karton, dok za domaćina svira kazneni udarac.

Medved pretvara kazneni udarac u pogodak dok isti igrač je strijelac i u 37. i 51. minuti utakmice, dok preostala dva postiže Ferlin. Gosti su poslije utakmice negodovali smatrajući da im je vratar prestrogo isključen.

Dinamo je u međimurskom derbiju savladao Pušćine. Gosti su poveli u 66. minuti pogotkom Punčeca, dok je rezultat preokrenuo s dva pogotka Krznar i to postignuta iz kaznenih udaraca u 79. i 86. minuti.

Sloga je ostvarila vrlo važnu pobjedu savladavši Podravinu rezultatom od 2:1. Valjak je doveo goste u vodstvo u 16. minuti da bi rezultat poravnao Fučko u 52., a Kosalec u 69. minuti iz kaznenog udarca donosi domaćinu pobjedu. Rudar je s 4:1 pobijedio Slobodu iz Slakovca, dok je Mladost Komet poražena u Novom Marofu rezultatom od 2:1.

Međimurec je poražen u Belitincu u susretu s Bednjom rezultatom od 4:3.

Rezultati 22. kola 4. HNL Čakovec-Varaždin; Dinamo-Pušćine 2:1, Nedeljanec-Jalžabet 4:0, Novi Marof-Mladost Komet 2:1, Sloga-Podravina 2:1, Bednja-Međimurec 4:3, Zelengaj-Plitvica 3:0, Rudar-Sloboda 4:1, Polet-Nedelišće 5:0.

Rezultati 24. kola 1. Međimurske lige; Dinamo (P) – Centrometal 3:2, Omladinac (NSR) – Spartak 3:1. Hodošan – Trnava 2:2, Polet (P) – Galeb P 2:1.

Rezultati 24. kola 2. Međimurske lige skupina B; Bratstvo (SV) – Hajduk (B) 2:1, Donji Koncovčak – Bratstvo (J) 1:2, Zasadbreg 77 – Omladinac (M) 3:2,

Rezultat utakmice 16. kola 3. Međimurske lige; Vučetinec-Međimurje-Čakovec 3:0.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije