KOMENTAR NEDJELJNOG KOLA Strijelci raspoloženi, palo puno golova

U 4. HNL Pušćine je kod kuće pobijedilo Nedeljanec 4:2. Poluvrijeme je bilo 2:0 za domaćine golovima Bosilja u 33. minuti iz kaznenog udarca i Celingera u 41. minuti. U drugom dijelu gosti smanjuju na 2:1 pa su strijelaci za domaćine bili Kocijan u 68. minutii Levanić u 75. U 78. minuti gosti smanjuju na 4:2 i tako ostaje i još u 88. minuti ostaju bez Matučeca zbog dva žuta kartona. Delegat Zoran Hajdinjak je zapisao uz ostalo: ‘Valja prijaviti nesportsko ponašanje domaćeg predsjednika Damira Posavca koji je vrijeđao i psovao suca utakmice, a najviše mene delegata ponaosob i to s jednog kraja na drugi kraj igrališta vikom.’

Međimurec je bio bolji od Zelengaja 4:2. Poluvrijeme je bilo 2:1, a za domaćine su strijelci bili Tomoki u 28. minuti i Yokoyama u 31. minuti. U drugom dijelu domaći strijelci su bili Hrustek u 65. minuti i Ignjić u 78. minuti.

Domaća pobjeda Međimurca


U Gojancu je Rudar neugodno iznenadio porazom od Plitvice 3:2. Rudar dolazi u vodstvo u 1. minuti golom iz kaznenog udarca Risonjića. Poluvrijeme je 1:1. U drugom dijelu domaćin ima prednost 3:1, Rudar smanjuje golom Risonjića iz slobodnog udarca za konačnih 3:2.

4. HNL: subota Sloboda (S) – Polet (SMnM) 0:8, Mladost Komet – Sloga (Č) 1:1, Nedelišće – Dinamo (D) 4:0, Podravina – Bednja 1:1, nedjelja Pušćine – Nedeljanec 4:2, Međimurec – Zelengaj 4:2, Plitvica (G) – Rudar 3:2, Jalžabet – Novi Marof 4:1.

1. ŽNL: Naprijed bolji od lidera

U Sv. Mariji pobjeda Mladosti nad BSK-om 2:1. Poluvrijeme je bilo 0:1, a u nastavku preokret domaćina za minimalnu pobjedu. Domaćin nam je javio da kao igrača utakmice istaknemo domaćeg igrača Dinu Horvata. U Oporovcu poraz Galeb od Dinama (P) 2:3, s kod kuće je posrnuo i Podturen porazom od Hodošana 1:3.

Mladost Sveta Marija je gubila pa pobijedila


Spartak i Graničar (K) završili su bez pobjednika 1:1. U ostalim susretima pobjede domaćina. Sloga (Š) je pobijedila Polet (P) 1:0, Trnava je bila bolja od Sokola 2:0, a Naprijed je pobijedio lidera Omladinca (NSR) 2:1. Gusto je sada na vrhu gdje Omladinac (NSR) ima 39 bodova, Graničar (K) 38, Trnava 37, Mladost (SM) 36 i Jedinstvo (GM) 35. Velika je gužva i na začelju pa nas očekuju brojne zanimljive utakmice do kraja prvenstva.

U Maloj Subotici svakome po bod


1. ŽNL: subota Centrometal – Jedinstvo (GM) 1:1, nedjelja Galeb – Dinamo (P) 2:3, Sloga (Š) – Polet (P) 1:0, Trnava – Sokol 2:0, Podturen – Hodošan 1:3, Spartak – Graničar (K) 1:1, Naprijed – Omladinac (NSR) 2:1, Mladost (SM) – BSK 2:1.

2. ŽNL – skupina A: Ivanovčani ne posustaju

Drava (K) je poražena od Mladosti (I) 2:4 pa su Ivanovčani bodovno sustigli Jedinstvo (NSnD) koje je ovo kolo bilo slobodno i jasno daju do znanja da im se nikako ne ispada u niži rang. U susjedskom derbiju Budućnost (P) je pobijedila Croatiu 4:0.

Jadran je šesticom ispratio goste


Najuvjerljiviji domaćin je bio Jadran koji je pobijedio Radničkog 6:0. ČSK je poražen od Dubravčana 1:3, a kod kuće nije bila uspješna ni Mladost (D) koja je poražena od Vidovčana 0:2. Borac (T) i Omladinac (DS) završili su podjelom bodova 3:3.

2. ŽNL – skupina A: subota Kraljevčan 38 – Budućnost (M) 6:1, nedjelja Budućnost (P) – Croatia 4:0, Jadran – Radnički 6:0, ČSK – Dubravčan 1:3, Borac PMP – Omladinac (DS) 3:3, Drava (K) – Mladost (I) 2:4, Mladost (D) – Vidovčan 0:2. Jedinstvo (NSD) je slobodno.

2. ŽNL – skupina B: Vodeći trojac bez pobjede

Lideri ove skupine nisu se baš najbolje proveli ove nedjelje. Vodeća Mura stradala je u Malom Mihaljevcu 4:0, a zanimljivo je da su samo Mihaljevčani osvojili domaće bodove. Trnovec nije iskoristio kiks Mure odigravši kod kuće s Venerom 1:1. Nisu niti Jurovčani iskoristili ovu situaciju jer su kao treći kod kuće potonuli od posljednjeg Zasadbrega 1:2.

Trnovec i Venera bez pobjednika


Sloboda (M) je poražena od Strahoninca 3:4 pa je sada na vrhu opet vrlo zanimljivo. Mura im 45 bodova, Trnovec 44, Bratstvo (J) 43, a Strahoninec i Bratstvo (SV) po 42. Bit će još velike bitke za prvaka.

Hajduk (B) je razočarao domaće navijače porazom od Pobjede 1:3. Niti Mačkovčani se nisu baš osobito proveli kod kuće, Omladinac je poražen od Plavih 0:2.

2. ŽNL – skupina B: subota Hajduk (Š) – Donji Koncovčak 2:0, Šenkovec – Bratstvo (SV) 0:2, nedjelja Bratstvo (J) – Zasadbreg 77 1:2, Mali Mihaljevec – Mura 4:0, Sloboda (M) – Strahoninec 3:4, Hajduk (B) – Pobjeda 1:3, Trnovec – Venera PMP 1:1, Omladinac (M) – Plavi (Pek.) 0:2.

3. ŽNL: Derbi u Čakovcu bez pobjednika

Lider Borac (DH) je bio efikasan protiv Paraga 8:1. Draškovec je bio siguran u gostima u Selnici kod Mladost gdje je slavio 4:0. U derbiju kola Međimurje – Čakovec i Drava (DM) odigrali su 2:2.

Torpedo je porazio Vučetinec 2:0, dok je Bratstvo (P) poraženo od Dinama (Ž) 1:4.

3. ŽNL: subota Napredak – Otok 2:4, nedjelja Međimurje-Čakovec – Drava (DM) 2:2, Torpedo – Vučetinec 2:0, Borac (DH) – Parag 8:1, Mladost (S) – Draškovec-Geothermae 0:4, Bratstvo (P) – Dinamo (Ž) 1:4.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije