SPORTSKI VIKEND U nedjelju BIMEP

Najveća međimurska biciklijada poznata pod nazivom BIMEP održat će se u nedjelju. Bit će dio programa obilježavanja Dana Međimurske županije i Spomendana pogibije Zrinskog i Frankopana. Biciklijada međimurskim putevima održat će se po trinaesti put. Organizatori akcije su Međimurski savez sportske rekreacije Sport za sve i Međimurska županija. BIMEP je zamišljen kao jednodnevna sportsko-rekreacijska manifestacija koja se odvija na području cijelog Međimurja. Kao i dosad bit će 16 punktova gdje će se građani moći uključiti u manifestaciju. Tom prigodom sudionici će dobiti pečat o uključivanju na BIMEP ili o prolasku kroz određeno stajalište.

Kuglački klub Željezničar Čakovec ove godine obilježava četiri desetljeća uspješnog djelovanja. Svečana sjednica skupštine kluba održat će se danas u petak u 19:00 sati u prostorima čakovečkih gradskih bazena.

U 1. HNL za žene će igrati Split – Katarina Zrinski u subotu u 13:00 sati i Neretva – Trnava u 15:00 sati. U 3. HNL istok Međimurje dočekuje Bedem Ivankovo u subotu u 16:30 sati.

U 4. HNL u subotu od 17:00 sati igraju Sloboda (S) – Polet (SMnM), Mladost Komet – Sloga (Č), Nedelišće – Dinamo (D) i Podravina – Bednja, a u nedjelju Pušćine – Nedeljanec, Međimurec – Zelengaj, Plitvica (G) – Rudar i Jalžabet – Novi Marof.

U 1. ŽNL u subotu u 17:00 sati graju Centrometal – Jedinstvo (GM) te u nedjelju Galeb – Dinamo (P), Sloga (Š) – Polet (P), Trnava – Sokol, Podturen – Hodošan, Spartak – Graničar (K), Naprijed – Omladinac (NSR) i Mladost (SM) – BSK.

U 2. ŽNL – skupina A subotnji par je Kraljevčan 38 – Budućnost (M), a u nedjelju igraju Budućnost (P) – Croatia, Jadran – Radnički, ČSK – Dubravčan, Borac PMP – Omladinac (DS), Drava (K) – Mladost (I) i Mladost (D) – Vidovčan. Jedinstvo (NSD) je slobodno.

Dva subotnja para 2. ŽNL – skupina B su Hajduk (Š) – Donji Koncovčak i Šenkovec – Bratstvo (SV), dok u nedjelju igraju Bratstvo (J) – Zasadbreg 77, Mali Mihaljevec – Mura, Sloboda (M) – Strahoninec, Hajduk (B) – Pobjeda, Trnovec – Venera PMP i Omladinac (M) – Plavi (Pek.).

U 3. ŽNL u subotu igraju Napredak – Otok te u nedjelju Međimurje-Čakovec – Drava (DM), Torpedo – Vučetinec, Borac (DH) – Parag, Mladost (S) – Draškovec-Geothermae i Bratstvo (P) – Dinamo (Ž).

U 1. HRL za žene Zrinski je gost Trešnjevki u subotu u 16:00 sati. U 2. HRL sjever kod rukometaša će igrati Prelog – Sisak, Nedelišće – Trnovec i Zagorica – Čakovec. U 3. HRL sjever rukometašice Zrinskog 2 igraju u nedjelju u 16:00 sati s Radnikom, a od 18:00 sati kod rukometaša igraju Čakovec 2 i Ivanska.

U subotu u 15:30 sati u posljednjem 10. kolu 2. odbojkaške lige za poredak od 1. do 6. mjesta Kaštel dočekuje Medveščak u dvorani OŠ Belica. Na tablici je vodeći Kaštel s 21 bodom, slijede Bjelovar 17 i Medveščak 16. No tablica je nepotpuna jer u petak u 20:00 sati zaostali susret igraju Medveščak i Bjelovar. Kaštelu je potrebna pobjeda za osiguravanje naslova prvaka i neovisno kako će završiti susret u petak odbojkašice iz Pribislavca će sigurno dati sve od sebe dati za pobjedu te na takav način potvrditi naslov prvaka. Pozivamo sve gledatelje dođite podržati Kaštelanke u subotu od 15:30 sati. Preostala naša dva drugoligaška kluba gostuju. Štrigova u subotu u 16:00 sati kod Daruvara i Nedelišće Elting u nedjelju u 16:00 sati kod Brcka.

U nedjelju se igraju dva kola druge šahovske lige. Najava 5. kola 2. šahovske lige: ŠK Bilogora ´91 Grubišno Polje – ŠK Strahoninec, ŠD Međimurje Čakovec – ŠK Stjepan Bosak-URIHO Zagreb i ŠK Tomislav-Goran Sveti Ivan Žabno – ŠK Sloboda Mihovljan. Najava 5. kola 2. šahovske lige: ŠK Sloboda, Mihovljan – ŠK Krapina i ŠK Strahoninec – ŠD Međimurje Čakovec. Najava 4. kola 3. šahovske lige: ŠK Prelog – ŠK Sloboda II Mihovljan, ŠD Varaždin – ŠŠK Mladost Varaždinske Toplice, ŠK Pretetinec – ŠK Gornji Mihaljevec, ŠK Stridon II Štrigova – ŠK Goran Lopatinec i ŠK Miklavec – ŠŠK Marof Novi Marof. Najava 4. kola 4. šahovske lige: ŠD Varaždin II – ŠK Čakovec, ŠK Sloboda III Mihovljan – ŠK Gornji Mihaljevec II, ŠK Metalac Ladanje Donje – ŠK Lepoglava i ŠK Mursko Središće – ŠK Dinamo Palovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije