VETERANI Hajduka Brezje u pozitivnom nizu

>> VETERANI Hajduka Brezje u pozitivnom nizu

Veterani Nogometnog kluba Hajduk iz Brezja natječu se u skupini Zapad i trenutno su na 4. mjestu sa 16 bodova. Ispred njih su Omladinac (NSR) koji ima 25 bodova, a slijede Sokol i Nedelišće koji imaju 21 bod. Sokol je u prošlom kolu u derbiju pobijedio Nedelišće 1:0. Brezovčani su prošlu prvenstvenu sezonu završili kao šesti s 15 bodova i četiri pobjede i tri remija pa su zadovoljni dosadašnjim učinkom.

Sa susreta igranom u Brezju kod Samobora


Brezovčani u proljetnom dijelu polusezone imaju pozitivan niz. Krenuli su teškom pobjedom u Gornjem Hrašaćnu 2:3. Iako su hajdukovci dva puta vodili domaćin ih je dva puta sustigao i imao kazneni udarac koji nisu realizirali pa su Brezovčani trećim golom uzeli sva tri boda.

Gostovanje u Šišanu u Istri


Nakon toga slijedio je susjedski derbi u Slakovcu gdje je ubilježena pobjeda 1:4. Brezovčani su poveli, Sloboda izjednačila i poluvrijeme je bilo 1:1. U drugom dijelu u desetak minuta Hajduk postiže tri gola i mirno privodi utakmicu kraju.

U Brezju je ugošćena Sloga iz Brezja Samoborskog


Napokom je uslijedio i domaći susret proteklog ponedjeljka pa ja na igralištu Hratske u Brezju ugošćen posljednji Omladinac Mačkovec i ubilježena je nova pobjeda 2:0. Gosti su odigrali odličan susret i mogu žaliti za boljim rezultatom, a pogotovo nakon prvog dijela kada nisu realizirali dvije velike prigode.

U ponedjeljak je pobijeđen Omladinac Mačkovec


Utakmica se prelomila u pet minuta. U 77. minuti kazneni udarac je bio na Ninoslavu Preložnjaku, a realizator je bio Damir Grabrović. U 82. minuti nakon krive procjene gostujućeg obrambenog igrača koji promašuje loptu Denis Dominić sam izlazi pred vratara i mirno ju šalje u mrežu za treću uzastopnu domaću pobjedu.

Denis Dominić (bijela majica) je potvrdio pobjedu protiv Omladinca


U idućem kolu u ponedjeljak u 17:00 sati slijedi gostovanje u Nedelišću. U susretu igranom u Brezju krajem rujna Nedelišće je slavilo 5:2 i domaćin je apsolutni favorit, a na Brezovčanima je da pokušaju odigrati što bolje.

Brezovsku ekpiu vodi Ninoslav Gregorinčić (prvi u bijeloj majici)


Osim nogometnih susreta i druženja veterani Hajduka su i aktivni u pomaganju u radu kluba pa je za četvrtak u 18:00 sati dogovoreno novo okupljanje i radna akcija na okolišu igrališta u Brezju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije