VIDEO Kakav gol! Međimurec Luka Bobičanec zadivio majstorskim golom

Već smo nekoliko puta pisali o uspjesima međimurskog nogometaša Luke Bobičanca u susjednoj Sloveniji. Luka je potpisao profesionalni ugovor s NŠ Mura, tamošnjim drugoligašom, a navijače svog kluba oduševljava odličnim igrama.

Mura je uvjerljivo vodeća u ligi s 12 bodova prednosti ispred drugoplasirane Drave, a u nedjelju, 15. travnja u sklopu 23. kola 2. SNL gostovali su kod jedanaestoplasirane momčadi NK Brda.

Mreže su mirovale sve do sredine prvog poluvremena, a tada na scenu stupa naš Luka Bobičanec. Prvo je odlično primirio jedan visoki centaršut, a zatim je fantastičnim driblingom ostavio dvojicu braniča iza sebe.

Namjestio se na lijevu nogu i s 20-ak metara fenomenalno pogodio suprotne rašlje. Domaći golman se ispružio koliko je mogao, no bio je nemoćan. Prekrasan pogodak!


(Izvor: Youtube NŠ Mura)

Bobičanec je načeo mrežu domaćih, a s dva gola Roka Sirka i jednim pogotkom Arpada Vaša Mura je stigla do vodstva 0:4. Domaći su uspjeli postići počasni pogodak preko Matije Kavčića.

Sedam kola prije kraja prvenstva Mura ima sigurnih 12 bodova prednosti, a u idućem kolu čeka ih domaća utakmica protiv osmoplasirane momčadi Jadran Dekani.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije