KOMENTAR NEDJELJNOG KOLA Pobjeda nogometašica Trnave, poraz Međimurja

U 1. HNL za žene prva pobjeda Trnave iz Goričana u ovom prvenstvu. Ekipa je pokazala karakter, dva puta je gubila i na kraju pobijedila 3:2. Poluvrijeme je bilo 0:1 za Pregradu. U nastavku je 1:1, no gošće opet dolaze do prednosti 1:2. Trnava ne staje, poravnava na 2:2 i trećim golom dolazi do prednosti 3:2 za prva tri prvenstvena boda koja daju za ostanak u prvoligaškom društvu.

1. HNL za žene: subota Katarina Zrinski – Neretva 0:0, nedjelja Trnava – Pregrada 3:2.

3. HNL istok: Poraz Međimurja

Nakon odličnog proljetnog niza nogometaši Međimurja su poraženi kod BSK iz Bijela Brda 2:0 s jednim golom u svakom poluvremenu.

3. HNL istok: BSK – Međimurje 2:0.

4. HNL: Nedelišću gostujući bodovi

U 4. HNL Nedeljanec je poražen od Nedelišća 1:2. Poluvrijeme je bilo 0:1. U nastavku domaćin izjednačuje, no Nedelišće drugim golom uzima sva tri boda.

Novi Marof je bio bolji od Pušćina 4:0 s jednim golom u prvom dijelu i još tri u nastavku.

Bednja je bila bolja od Mladost Kometa 2:1. Poluvrijeme je bilo 2:0. Ekipa iz Preloga je u nastavku smanjila rezultat i pokušavala izjednačiti, no nije išlo.

4. HNL: subota Polet (SMnM) – Dinamo (D) 2:2, Rudar – Međimurec 1:, Sloboda (S) – Plitvica (G) 2:1, Zelengaj – Podravina 2:1, nedjelja Sloga (Č) – Jalžabet 1:1, Nedeljanec – Nedelišće 1:2, Novi Marof – Pušćine 4:0, Bednja – Mladost Komet 2:1.


1. ŽNL: Centrometal siguran u Belici

BSK je uvjerljivo poražen od Centrometala 0:4 s dva gola u svakom poluvremenu. Graničar je u Kotoribi pobijedio Naprijed 5:1 s dva gola Vilima Kosa te po jednim golom Borisa Čižmešije, Danijela Nađa i eurogolom Petra Mikulana iz slobodnog udarca. Gosti su smanjili u završnici susreta.

Kotoripčani su bili uvjerljivi kod kuće


Sokol je bio bolji od Podturna 3:2. Domaćin je poveo, gosti izjednačili i na odmoru je 1:1. Domaćin vodi 2:1, gosti se vraćaju na 2:2. Sokol i treći puta ima prednost i na kraju slavi 3:2. Galeb je bio bolji od Sloge (Š) 2:0 s golovima Luke Dominića u 2. i 47. minuti.

BSK je stradao u Belici od Centrometala


1. ŽNL: subota Dinamo (P) – Jedinstvo (GM) 5:1, Omladinac (NSR) – Mladost (SM) 2:0, Hodošan – Spartak 2:2, Polet (P) – Trnava 2:5, nedjelja BSK – Centrometal 0:4, Graničar (K) – Naprijed 5:1, Sokol – Podturen 3:2, Galeb – Sloga (Š) 2:1.

2. ŽNL skupina A: Kraljevčan uvjerljiv u gostima

Croatia je kod kuće pobijedila Vidovčan 4:1. Poluvrijeme je bilo 3:0. Mladost (I) je sa svim golovima u drugom dijelu pobijedila Mladost (D) 4:0. Omladinac (DS) je bio bolji od Drave (K) 4:0 s jednim golom u prvom dijelu i tri u nastavku.

U ogledu dviju Mladosti uvjerljivi su bili Ivanovčani


Dubravčan je bio uvjerljiv protiv Borca (T) 6:1. Već je poluvrijeme bilo 3:0. Budućnost (M) i ČSK završili su 2:2. Poluvrijeme je bilo 0:1. Jedinstvo (NSnD) je poraženo od Kraljevčana 1:6. Poluvrijeme je bilo 1:4. Budućnost (P) je porazila Jadran 3:0.

Omladinac (DS) je bio siguran protiv Drave (K)


2. ŽNL – skupina A: nedjelja Croatia – Vidovčan 4:1, Mladost (I) – Mladost (D) 4:0, Omladinac (DS) – Drava (K) 4:0, Dubravčan – Borac PMP 6:1, Budućnost (M) – ČSK 2:2, Jedinstvo (NSD) – Kraljevčan 38 1:6, Budućnost (P) – Jadran 3:0. Radnički je slobodan.

2. ŽNL – skupina B: Kolo gostiju

Zasadbreg je poražen od Plavih 1:2, a Venera od Omladinca (M) 2:3. Pobjeda i Šenkovec odigrali su bez pobjednika 1:1.

Iznenađenje u Strahonincu gdje je domaćin poražen od Hajduka (B) 3:5. Gosti su poveli na samom početku, domaćin sredinom poluvremena izjednačuje i do poluvremena preokreće na 2:1. Hajduk u nastavku ima 2:3 pa se domaćin vraća na 3:3. Brezovčani opet vode 3:4 i na kraju susreta petim golom potvrđuju pobjedu.

Petarda Brezovčana u Strahonincu


Mura je bila bolja od Slobode (M) 3:1 nakon što su gosti dobili prvo poluvrijeme 0:1. Bratstvo (J) je pobijedilo Hajduk (Š) 3:0 s dva gola u prvom dijelu i jednim u nastavku.

2. ŽNL – skupina B: subota Bratstvo (SV) – Trnovec 0:2, Donji Koncovčak – Mali Mihaljevec 1:1, nedjelja Zasadbreg 77 – Plavi (Pek.), Venera PMP – Omladinac (M), Pobjeda – Šenkovec, Strahoninec – Hajduk (B), Mura – Sloboda (M), Bratstvo (J) – Hajduk (Š).

3. ŽNL: Kolo domaćina

Otok je porazio Dinamo (Ž) 4:1, a Draškovec je bio bolji od Bratstva (P) 3:0.

Mladost (S) je porazila Parag 5:1, a Drava (DM) je bila bolja od Torpeda 3:2.

3. ŽNL: subota Vučetinec – Borac (DH) 0:6, Napredak – Međimurje-Čakovec 3:8, nedjelja Otok – Dinamo (Ž) 4:1, Draškovec-Geothermae – Bratstvo (P) 3:0, Parag – Mladost (S) /igra se u Selnici/ 1:5, Drava (DM) – Torpedo 3:2.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije