DERBI kola Omladinac (NSR) – Mladost (SM)

Ove subote i nedjelje na rasporedu je 22. kolo 1. Međimurske nogometne lige koje se igra od 16:30 sati u kojemu se derbi kola u subotu odigrava u Novom Selu Rok gdje vodeći Omladinac ugošćuje trećeplasiranu Mladost iz Svete Marije. Zasigurno se očekuje uzbudljiva i neizvjesna utakmica koju sude P. Kolarić, Zobec, Šupljika, delegat Darko Jambrović.

U subotu u Palovcu Dinamo dočekuje Jedinstvo iz Gornjeg Mihaljevca (Klarić, Felker, Mihoci, Kolarić), odličnu ekipu te i ova utakmica će biti vrlo zanimljiva i uzbudljiva.

Hodošan igra s trenutno posljednjeplasiranim Spartakom (I. Križarić, B. Križarić, I. Žganec, Hajdinjak), dok Polet u Pribislavcu ugošćuje Trnavu iz Goričana (Škrobar, Jakovljev, Tuksar, Talan).

U nedjelju BSK u Belici igra s Centrometalom (Velđi, D. Sukanec, Čižmešija, Kopasić), nepredvidljivom ekipom, dok Graničar na svom travnjaku ugošćuje Naprijed iz Cirkovljana (D. Aldić, I. Horvat, D. Novak, Hozjak) i ako želi biti u utrci za naslov prvaka više ne smije prosipati bodove.

Sokol u Vratišincu ugošćuje Podturen (Tomičić, Mihalić, M. Mesarić, Bacinger) i mora pobijediti, ako želi da što prije napustiti opasnu zonu, dok pak Galeb igra sa Slogom iz Štrigove (Srnec, Čurila, F. Aldić, I. Kovač).

Subota:
Dinamo (P) – Jedinstvo (GM), Klarić, Felker, Mihoci, Kolarić
Omladinac (NSR) – Mladost (SM), P. Kolarić, Zobec, Šupljika, Darko Jambrović
Hodošan – Spartak, I. Križarić, B. Križarić, I. Žganec, Hajdinjak
Polet (P) – Trnava, Škrobar, Jakovljev, Tuksar, Talan

Nedjelja:
BSK – Centrometal, Velđi, D. Sukanec, Čižmešija, Kopasić
Graničar (K) – Naprijed, D. Aldić, I. Horvat, D. Novak, Hozjak
Sokol – Podturen, Tomičić, Mihalić, M. Mesarić, Bacinger
Galeb – Sloga (Š), Srnec, Čurila, F. Aldić, I. Kovač

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije