ŽUPANIJSKA selekcija mladih nogometašica

U utorak je na stadionu SRC Mladost Čakovec odigrana je Županijska selektivna utakmica za djevojčice. Ciljana selektivna godišta djevojčica su bila 2002., 2003. i 2004. godište te je uključeno i 2005 godište.

Cilj selektivnog procesa je bio da se na jednom mjestu skupe djevojčice ciljanog godišta iz cijele Međimurske županije koje su uključene u nogomet. Djevojčice su odigrale nogometnu utakmicu na temelju koje se dobila povratna informacija o njihovim znanjima i sposobnostima te će se formirati ženska reprezentacija Međimurske županije.



U daljnjim aktivnostima formirana reprezentacija Međimurske županije odigrat će krajem travnja utakmicu sa reprezentacijom Varaždinske županije. Na utakmici je bio prisutan i Regionalni instruktor za ženski nogomet Hrvoje Goričanec.

Za žutu ekipu (trener Bruno Matotek) su nastupile: Hatlek Glorija (V), Poljaković Paola, Blažon Lea, Šlezak Eva, Rešetar Nikolina, Blagus Greta, Vizinger Lucija, Novak Viktorija, Mezga Novak Kijara, Golenko Viktorija, Šantek Marija, Sermek Sara, Puljić Ema, Damjanović Helena, Huzjak Lana, Žužić Melisa.



Za crvenu ekipu (trenerice Leona Požgaj i Mateja Videc) su nastupile: Vlašić Simona (V), Panić Vanesa, Kerovec Anita, Lucija Glavak, Kuzmić Noa, Glavak Laura, Pokrivač Barbara, Sedmak Katja, Bogdan Lea, Bakač Lana, Lukman Michelle, Novak Valerija, Blažeka Valentina, Mikulić Morena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije