DOBAR nastup rukometnih veteranki Nedelišća u Novom Sadu

Rukometne veteranke Nedelišća nastupile su na 13. po redu međunarodnom turniru u Novom Sadu. Na turniru je nastupilo 12 ženskih i 28.muških ekipa podijeljeno po skupinama. Odigrano je mnogo dobrih utakmica, viđeno je dosta lijepih poteza.

Pobjednice ženskog dijela turnira bile su veteranke iz Slavonskog Broda, drugo mjesto osvojila je ekipa iz Osijeka, dok je ekipa veteranki iz Nedelišća iako u nekompletnom sastavu, uz dobru igru, poneko ozljeđivanje uspjele osvojila 3. mjesto a u u Novi Sad otputovale su po prvi puta.


Pobjednik turnira u muškoj konkurenciji u kategoriji veterana 35+ bila je ekipa veterana Velika Nedjelja. U kategoriji veterana 45+ pobjednik turnira bila je ekipa veterana iz Makedonije.

Za hrabre veteranke Nedelišća nastupile su: Lora Črnčec, Nadica Žižek, Bernarda Polanec, Marijana Sabo, Ana Naranđa, Mirjana Panić, Draženka Balent pod vodstvom Stanke Čeh. Zahvaljuju domaćinima RK NoviSad 021 na odličnoj organizaciji turnira, prelijepom druženju, zabavi i odličnom rukometu, do nekog skorog viđenja samo ‘opušteno’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije