NAGRADNA IGRA Međimurec dočekuje Slobodu (S)

U 19. kolu 4. HNL skupina Čakovec – Varaždin Međimurec u nedjelju u 16:30 sati dočekuje Slobodu iz Slakovca. Susjedski derbi sigurno će privući mnogo gledatelja, a posebnost ovog susreta je zajednička nogometna škola ovih dvaju klubova. Međimurec je favorit ovog susreta jer je 4. na tablici i ima 31 bod, dok su Slakovčani posljednji i imaju 11 bodova.

Međimurec je u prošlom kolu imao u gostima u Gojancu kod Plitvice prednost od 2:0 da bi susret završio 2:2 pa će domaćin sigurno zapeti od početka u nastojanju da osvoji sva tri boda. S druge strane Slakovčani su u srijedu igrali kod kuće Kup susret s Međimurjem u kojemu su poraženi 0:6 i noge će sigurno biti teže nego inače.

NAGRADNA IGRA: Vaš zadatak je pogoditi točan rezultat nedjeljnog susreta Međimurec – Sloboda (S). Vašu prognozu ostavite isključivo u komentarima ispod ovog teksta. Prognozu možete ostaviti samo jedanput i to do početka samog susreta. Bude li više točnih prognoza sretnog dobitnika odredit ćemo slučajnim odabirom.

Nagrada su dva ručka i dva pića u restoranu Lipa Nedelišće. Sretno svima i nadamo se zanimljivom susjedskom derbiju s puno golova i puno gledatelja. Sretno svima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije