SPORTSKI VIKEND Zrinski danas gostuje kod Podravke

Rukometašice Zrinskog u petak nastavljaju s odigravanjem prvenstvenih susreta. Slijedi gostovanje u Koprivnici kod Podravke Vegete u 18:30 sati. Podravka je lider s 36 bodova, druga Lokomotiva ima 34 i ova dva kluba se bore za naslov prvaka. Zrinski je na 6. mjestu i ima 21 bod. Početkom studenog u 7. kolu Podravka je slavila u Čakovcu 35:26.

Kod rukometaša u 22. kolu Druge hrvatske rukometne lige – Sjever slijede dva velika derbija. Lider Ivančica ima 34 boda, druga ZG Dubrava i treći Prelog imaju 33 boda i četvrti Čakovec 32. A u ovom kolu baš igraju Prelog – Ivančica i ZG Dubrava – Čakovec. Posljednje Nedelišće ima vrlo važan domaći susret protiv Ludbrgea i su slučaju pobjede naša ekipa bi se bodovno približila Sisku i Petrinji.

U 1. HNL za žene igraju Trnava – Pregrada i Katarina Zrinski – Neretva. U 3. HNL istok Međimurje u subotu u 16:30 sati gostuje kod Marsonije.

U 4. HNL skupina Čakovec – Varaždin u subotu od 16:30 sati igraju Mladost Komet – Zelengaj, Nedelišće – Novi Marof, Podravina – Rudar i Plitvica – Polet (SMnM) te u nedjelju Međimurec – Sloboda (S), Pušćine – Sloga (Č) i Dinamo (D) – Nedeljanec.

U 1. ŽNL u subotu u 16:30 sati igraju Centrometal – Omladinac (NSR), a u nedjelju Sloga (Š) – Dinamo (P), Trnava – Galeb, Podturen – Polet (P), Spartak – Sokol, Naprijed – Hodošan, Mladost (SM) – Graničar (K) i Jedinstvo (GM) – BSK.

U 2. ŽNL skupina A subotnji susret od 16:30 sati je Kraljevčan 38 – Radnički, dok će u nedjelju igrati Jadran – Croatia, ČSK – Jedinstvo (NSD), Borac PMP – Budućnost (M), Drava (K) – Dubravčan, Mladost (D) – Omladinac (DS) i Vidovčan – Mladost (I). Budućnost (P) je slobodna.

U 2. ŽNL skupina B dvije subotnje utakmice su Hajduk (Š) – Zasadbreg 77 i Šenkovec – Strahoninec, dok se u nedjelju sastaju Mali Mihaljevec – Bratstvo (J), Sloboda (M) – Donji Koncovčak, Hajduk (B) – Mura, Trnovec – Pobjeda, Omladinac (M) – Bratstvo (SV) i Plavi (Pek.) – Venera PMP.

U 3. ŽNL u subotu igraju Bratstvo (P) – Parag (u 16 sati) i Međimurje-Čakovec – Otok (u 16:30 sati), a u nedjelju igraju Torpedo – Napredak, Borac (DH) – Drava (DM), Mladost (S) – Vučetinec i Dinamo (Ž) – Draškovec-Geothermae.

Parovi 21. kola 4. košarkaške lige: KK Vindija – KK Grafičar II u nedjelju u 20 sati, KK Petirjanec – KK Kotoriba u subotu u 18 sati, KK Nedelišće – KK Donji Kraljevec u subotu u 19 sati, KK Lepoglava – KK Rudar u subotu u 18 sati i KK Vinica – KK Čakovec Globetka u subotu u 20 sati, a KK Dubravčan je slobodan.

U 2. ligi odbojkašica parovi su Petrinja – Kaštel, Štrigova – Mladost III i Nedelišće Elting – Ivanić Grad.

U organizaciji Međimurskog saveza sportske rekreacije Sport za sve i udruge sportske rekreacije Sport za sve Mursko Središće u subotu s početkom u 14:30 sati održat će se 18. turnir rekreativki Međimurja u odbojci. Turnir će se održati povodom obilježavanja Međunarodnog dana zdravlja u sportskoj dvorani osnovne škole Mursko Središće.

Najava 3. šahovske lige u kojoj se igra 2. kolo: ŠK Prelog – ŠŠK Mladost Varaždinske Toplice, ŠK Sloboda II Mihovljan – ŠK Gornji Mihaljevec, ŠD Varaždin – Š Goran Lopatinec, ŠK Pretetinec – ŠŠK Marof Novi Marof i ŠK Stridon II Štrigova – ŠK Miklavec. Najava 4. šahovske lige, 2. kolo: ŠD Varaždin II – ŠK Gornji Mihaljevec II, ŠK Čakovec – ŠK Lepoglava, ŠK Sloboda III Mihovljan – ŠK Dinamo Palovec i ŠK Metalac Ladanje Donje – ŠK Mursko Središće.

Odlukom Hrvatskog streljačkog saveza, Streljačkom savezu Međimurske županije povjerena je organizacija završnog kola Lige Hrvatske u gađanju serijskom zračnom puškom. Natjecanje će se održati u subotu, 7. travnja na streljani u Čakovcu. Natjecanje se održava na elektronske mete. Natjecanje će se organizirati u sedam grupa u kategorijama seniorke / seniori, kadetkinje / kadeti i junior. Prva grupa počinje u 10:00 sati i posljednja u 17:10 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije