STOLNI TENIS Četiri postolja za najmlađe Međimurce na prvenstvu Regije

U nedjelju je u dvorani Toplica Sveti Martin odigrano pojedinačno stolnotenisko prvenstvo Regije Sjeverna Hrvatska za najmlađe kategorije igrača i igračica. U četiri starosne skupine natjecalo se ukupno 24 natjecatelja iz naše, Koprivničko Križevačke i Varaždinske županije, a prvenstvo je organizirao Stolnoteniski klub STARR iz Varaždina. Najbrojniji, s 10, igrača i igračica su bili članovi MGK Drave iz Žabnika, koji su se osam puta penjali na postolje, a osvojili su i tri prva mjesta.

Klinci


Iz naše županije natjecali su se mladi iz stolnoteniskih klubova Kos-Kotoriba s petero i Putjane s troje igrača i igračica i s četiri osvojena trofeja postigli solidan rezultat. Putjančan Matija Volf je bio prvi u kategoriji klinaca i za zlato je morao pobijediti samo Vitu Puklavca iz kluba organizatora, a tek u finalu najmlađih kadetkinja od Lane Pačalat iz MGK Drave je poražena njegova klupska kolegica Franka Mesarić, dok je Kotoripčanka Nela Kovačić s Klarom Samoborec iz Žabnika podijelila treće mjesto, a njena klupska kolegica Nina Friščić nije prošla skupinu.

Najmlađe kadetkinje


Četvrta u nadmetanju bod sustavom s još četiri igračice, bila je u kategoriji klinceza Nelina klupska kolegica Hana Sović, koju je organizator za trud ipak nagradio broncom. Do postolja među 10 najmlađih kadeta nisu stigli Kotoripčani Dorijan Pišpek i Marko Knez te Putjančani Karlo Perčić i Matija Volf, koji se natjecao i u ovoj kategoriji, jer nisu prošli kvalifikcijske skupine, a u njoj su uz pobjednika Simona Dvorskog iz STK Varaždina, sve ostale medalje osvojili dječaci iz MGK Drave.

Najmlađi kadeti


Kos-Kotoriba je za prvenstvo prijavila i dva klinca, Mihaela Hederića i Franka Gregurca, ali je njihov nastup u zadnji čas otkazan zbog bolesti. S relativno malim brojem prijavljenih, od kojih ih je gotovo polovica bilo iz Žabnika, ne možemo biti zadovoljni pa se trebamo upitati da li klubovi koji nisu imali svoje predstavnike uopće ne rade s najmlađima ili pak nisu dovoljno ozbiljno shvatili ovo prvenstvo?!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije