RUKOMET Čakovec bolji od Preloga

>> RUKOMET Čakovec bolji od Preloga

U međimurskom derbiju i derbiju Druge hrvatske rukometne lige – sjever Čakovec je u dvorani Graditelsjke škole pobijedio Prelog 34:27. Čakovčani su bolje krenuli u susret i kontrolirali rezultat, no gosti su ih do kraja poluvremena sustigli i na odmor se odlazi rezultatom 14:14. Nakon isteka vremena gosti su imali i sedmerac, no nisu ga realizirali.



Čakovec bolje ulazi u nastavak, radi seriju golova i vodi 19:15. Gostujući trener Belko brzo poziva minuti odmora, no domaćin u nastavku susreta ima stalnu prednost koju povećava i na kraju pobjeđuje 34:27.

Nedelišće je slavilo u gostima kod Siska 28:25 pa sada naša ekipa kao posljednja ima 6 bodova, a Siščani su pretposljednji s tri boda više. Velika gužva je na vrhu gdje vodeća Ivančica ima 34 boda, ZG Dubrava i Prelog po bod manje i Čakovec dva boda manje. Iduće kolo je kolo derbija u kojemu Prelog ugošćuje Ivančicu, Čakovec je gost ZG Dubravi, dok će Nedelišće tražiti domaće bodove protiv Ludbrega.

U 3. HRL sjever pobjede naših ekipa. Rukometašice Preloga pobijedile su Ludbgreg 35:21 (18:13), dok su rukometaši Čakovca 2 pobijedili Vidovec 2 37:21 (20:10).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije