JOSIP COFEK predsjednik Teniskog kluba Sveti Martin na Muri

>> JOSIP COFEK predsjednik Teniskog kluba Sveti Martin na Muri

U petak, 23. ožujka održana je izborna skupština teniskog kluba Sveti Martin na Muri. Skupštinu je predvodio Dražen Crnčec, načelnik Općine Sveti Martin na Muri te aktivni član teniskog kluba.



Dosadašnji predsjednik kluba Krunoslav Makovec iznio je izvješće o aktivnostima, radu kluba i financijama u protekloj godini. Krunoslav je istaknuo kako je prethodnih godina uvijek prioritet bila kvalitetna cjelogodišnja tenis škola za najmlađe te da bi aktivnosti za najmlađe trebalo poboljšavati i u narednim godinama.



Također je bio osvrt i na razne prošlogodišnje aktivnosti kluba koje se mogu detaljno vidjeti u preko 140 fotografija na ovom linku. Nakon što su prihvaćena podnijeta izvješća pristupilo se izbornom dijelu.



Predsjednik teniskog kluba Sveti Martin na Muri će u narednom mandatu biti Josip Cofek, dok će tajnik kluba biti Goran Perčić. Također je izabrano pet članova Izvršnog odbora te tri člana Nadzornog odbora.



Skupštini su prisustvovali predsjednik teniskog saveza Međimurja Zvonimir Vertuš i tajnik Bojan Ružić, trener škole tenisa Maik Nerer te članovi teniskog kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije