JEDINSTVO (GM) u derbiju dočekuje Graničar (K)

U subotnjem susretu 1. međimurske nogometne lige Centrometal i Hodošan su odigrali 1:1. Derbi kola odigrava se u nedjelju s početkom od 16:30 sati u Gornjem Mihaljevcu gdje Jedinstvo ugošćuje vodeću ekipu Graničara iz Kotoribe. Jedinstvo je u minulom kolu remiziralo u Hodošanu, dok je Graničar visoko pobijedio BSK iz Belice, stoga se očekuje odlična nogometna utakmica koju sude Križarić, Klobučarić, Bašek, delegat je Perko.

U nedjelju u Belici BSK ugošćuje Omladinac iz Novog Sela Rok. Domaćin je uzdrman porazom u Kotoribi i očekuje pobjedu u ovom susretu, dok pak gosti dolaze uzvratiti za jesenski poraz u Novom Selu Rok stoga će i ova utakmica biti zasigurno uzbudljiva i neizvjesna. Utakmicu sude Srnec, Mihalić, Balić, delegat Talan.

Mladost u Svetoj Mariji igra sa Sokolom i favorit je utakmice koju sude Klarić, Novak, Vlahek, Hajdinjak. Naprijed u Cirovljanu igra s Poletom iz Pribislavca i osim pobjede drugi rezultat ih ne zanima, dok pak Pribislavčani su kvalitetna ekipa koja također očekuju u ovoj utakmici najmanje bod. Susret sude Tomičić, Čurila, Jakovljev, delegat je Šoltić.

Odmoreni Spartak koji jednostavno mora pobijediti na svom travnjaku igra s Galebom koji je visoko u minulom kolu porazio Naprijed te i u ovoj utakmici očekuje povoljan rezultat, stoga će susret biti zasigurno zanimljiv i neizvjestan, dok sude Škrobar, Križaić, Aldić-Zadravec.

Podturen ugošćuje Slogu iz Štrigove u utakmici koju sude Juras, Novak, Žganec-Jambrović, dok Trnava igra u Goričanu s Dinamom iz Palovca (Aldić, Šuplika, Hrustek-Poredoš) i u oba susreta su domaćini ipak lagani favoriti.

Nedjelja u 16:30 sati:
Trnava – Dinamo (P), D. Aldić, Šupljika, Hrustek; Poredoš
Podturen – Sloga (Š), Juras, I.Žganec, D.Novak; Dino Jambrović
Spartak – Galeb, Škrobar, B.Križarić, F.Aldić; Zadravec
Naprijed – Polet (P), Tomičić, Čurila, Jakovljev; Šoltić
Mladost (SM) – Sokol, Klarić, Ž.Novak, Vlahek; Hajdinjak
Jedinstvo (GM) – Graničar (K), I. Križarić, Klobučarić, Bašek; Perko
BSK – Omladinac (NSR), Srnec, Mihalić, Balić; Talan

Kazne isključenim igračima:
BSK – Ivica Apostolovski jedna utakmica
PODTUREN – David Škvorc jedna utakmica

Zbog treće opomene pravo nastupa u sljedećem kolu nemaju:
SPARTAK – Marko Blažona
NAPRIJED – Leon Božek, Filip Horvat, David Jurčan, Ivan Židov
JEDINSTVO (GM) – Matija Horvat
DINAMO (P) – Ivan Križaić
OMLADINAC (NSR) – Bruno Goričanec
GRANIČAR (K) – Matija Lončar

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije