NOGOMET Brojne utakmice tijekom vikenda

Proteklog vikenda bilo je puno odgoda u raznim nogometnim ligama pa će prvo proljetno kolo mnogim klubovima biti u vikendu pred nama. U 1. HNL za žene igrat će Katarina Zrinski – Pregrada u subotu u 15:30 sati i Viktorija – Trnava. U 3. HNL istok Međimurje u subotu u 15:00 sati gostuje kod Oriolika.

U 4. nogometnoj ligi odgođeni susreti igrat će se u srijedu 11. travnja od 16:30 sati, a u tom terminu zaostale susrete igrat će Bednja – Dinamo (D), Zelengaj – Nedelišće, Sloboda (S) – Jalžabet i Plitvica (G) – Mladost Komet.

U 17. kolu narednog vikenda u subotu u 15:30 sati igraju Nedelišće – Bednja, Mladost Komet – Sloboda (S) i Podravina – Plitvica (G), dok su nedjeljni parovi od 16:30 sati Međimurec – Polet (SMnM), Dinamo (D) – Sloga (Č), Pušćine – Zelengaj, Jalžabet – Rudar i Nedeljanec – Novi Marof.

Odgođeni susreti županijskih nogometnih liga planirani su za četvrtak 31. svibnja u 17:30 sati. U 1. ŽNL u subotu u 15:30 sati igraju Centrometal – Hodošan, dok će u nedjelju od 16:30 sati igrati Trnava – Dinamo (P), Podturen – Sloga (Š), Spartak – Galeb, Naprijed – Polet (P), Mladost (SM) – Sokol, Jedinstvo (GM) – Graničar (K) i BSK – Omladinac (NSR).

U 2. ŽNL skupina A subotnji par u 15:30 sati je Kraljevčan 38 – Jadran, dok će u nedjelju od 16:30 sati igrati ČSK – Budućnost (P), Borac PMP – Radnički, Drava (K) – Jedinstvo (NSD), Mladost (D) – Budućnost (M), Vidovčan – Dubravčan i Mladost (I) – Omladinac (DS). Croatia je slobodna.

U 2. ŽNL skupina B subotnji par u 15:30 sati je Šenkovec – Donji Koncovčak, a u nedjelju od 16:30 sati igrat će Mali Mihaljevec – Zasadbreg 77, Sloboda (M) – Hajduk (Š), Hajduk (B) – Bratstvo (J), Trnovec – Mura, Omladinac (M) – Strahoninec, Plavi (Pek.) – Pobjeda i Venera PMP – Bratstvo (SV).

U 1. kolu juniorskog kupa u četvrtak 22. ožujka u 20:00 sati igrat će Sloga Čakovec i Sloboda Slakovec. S prvenstvom su trebale početi i mlađe dobe skupine, no njihovo prvenstvo se odgađa za tjedan dana.

Na nogometne travnjake u ponedjeljak se vraćaju veterani. U prvom proljetnom kolu u ponedjeljak 26. ožujka s početkom u 16:30 sati sastaju se: skupina središte Spartak – Sloga (Č), Bratstvo (SV) – Mladost (I), Jadran – Polet (P) i BSK – Strahoninec. Skupina zapad: Omladinac (M) – Omladinac (NSR), Sloboda (S) – Šenkovec, Pobjeda – Hajduk (B). Nedelišće i Sokol su slobodni. Skupina istok: Kraljevčan 38 – Vidovčan, Budućnost (P) – Mladost Komet, Hodošan – Graničar (K), Borac PMP – Trnava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije