TURNIR male i mini odbojke okupio 138 najmlađih odbojkašica

>> TURNIR male i mini odbojke okupio 138 najmlađih odbojkašica

Oodbojkaški klub Kitro Varaždin je u nedjelju 18. ožujka bio domaćin 6. turnira male i 4. turnira mini odbojke liga mlađih uzrasnih kategorija Varaždinske i Međimurske županije. Slobodno se može reći da se ovo najmasovnija sportska manifestacija na sjeveru Hrvatske, a okupila je točno 138 najmlađih odbojkašica. Veliku podršku pružalo im je prepuno gledalište uglavnom njihovih roditelja.

OK Plavi Peklenica


Liga male odbojke ima osam sudionika. Odigrano je ukupno 16 utakmica. Vodi ŽOK Ivanec 1 ispred ŽOK Kaštela i OK Kitro Varaždina 1. Konačni poredak znat će se nakon 7. turnira koji će se održati 8. travnja u Belici u organizaciji ŽOK Kaštel iz Pribislavca u okviru manifestacija obilježavanja godišnjice postojanja toga kluba. Ekipe ŽOK Ivanec i ŽOK Kaštel bit će predstavnici svojih županija na prvenstvu u maloj odbojci Regije Centar koje slijedi iduće subote 24. ožujka u Ivancu.

Kaštel i Ivanec uoči susreta


U ligi mini odbojke sudjelovalo je pet klubova. Ovo je bio četvrti i ujedno završni turnir. Igralo se je četverokružno. Prvo mjesto i titulu pobjednike osvojila je prva ekipa ŽOK Ivanec, drugoplasirana je ŽOK Ivanec 2, dok su trećeplasirane najmlađe odbojkašice ŽOK Kaštel, ŽOK Lepoglava je 4. I OK Kitro Varaždin na 5. mjestu. Za osvojena prva tri mjesta ekipama su uručeni pehari, a igračicama medalje. Priznanja im je uručio Mijo Pokos, tajnik OS Varaždinske županije

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije