STOLNI TENIS U nedjelju 9. otvoreno prvenstvo Križevaca

Iz Stolnoteniskoga kluba Križevci TOP-12 obavještavaju da će se u nedjelju održati 9. Otvoreno prvenstvo Grada na kojemu će moći igrati registrirani i neregistrirani igrači seniorskih i veteranskih kategorija te igračice. Već u 8.30 sati u dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Potočkoj ulici 26 započinju natjecanja za seniore do 40 godina, koji se mogu najkasnije pol sata prije početka prijaviti Draženu Kranjcu na 091/5245632 ili u dvorani.

Veterani, koji će se natjecati u kategorijama od 40 do 49 te 50 do 59 godina prijavljuju se najkasnije do 8.30 i započinju natjecanjem nakon ždrijeba, prijave za veterane starije od 60 godina i žene primaju se najkasnije do 10 sati, a oni će započeti igrati u 10.30 sati. Za sve one koji neće proći kvalifikacijske skupine organizator priprema utješno natjecanje u dvije starosne kategorije i na kraju turnir parova, također u dvije kategorije.

Prijavnina je 100 kn, a obuhvaća doručak (švedski stol), ručak (dvije vrste jela) i piće. Svi polufinalisti biti će nagrađeni sportskim nagradama, buteljama vina i majicama sponzora, Hrvatskoga stolnoteniskog saveza, a dodijelit će se i nagrade za najboljega igrača i šest nagrada najvjernijim igračima/igračicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije