LOVRO NOVAK najbolji kod juniora i seniora

U subotu je održano prvenstvo Županije u gađanju serijskom zračnom puškom za seniore, seniorke i juniore. Kod seniora pojedinačno prvo mjesto osvojio je Lovro Novak član ŠSK Čakovec s postignutih 362 kruga, drugo mjesto osvojio je Matija Jančikić iz SK Sloboda Mihovljan s postignutih 361 krugom, dok je treće mjesto zauzeo Zoran Novak član ŠSK Čakovec, s postignutih 357 krugova.

Ekipno prvo mjesto kod seniora osvojila je ekipa ŠSK Čakovec s postignutih 1075 kruova, drugo mjesto pripalo je SK Slobodi Mihovljan s postignutih 1060 krugova dok je treća bila ekpia SK Mihovil iz Čakovca, s postignutih 984 kruga.


Kod juniora prvo mjesto zauzeo je Lovro Novak član ŠSK Čakovec s postignutih 362 kruga, drugo mjesto pripalo je Marku Kolcu iz SK Slobode Mihovljan s postignutih 347 krugova, dok je treći bio Alan Patačko iz SK Strahoninec, s postignutih 299 krugova.

Kod seniorki pojedinačno prvo mjesto zauzela je Marija Horvat iz SK Selnica s postignutih 330 krugova, drugo mjesto pripalo je Marini Šoštarić iz SK Selnica s postignutih 302 kruga, dok je treća bila Ana Varga iz SK Omaldinac Mačkovec s postignutih 300 krugova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije