PORAZ Zrinskog kod Sesveta

U susretu Prve hrvatske rukometne lige za žene Zrinski je poražen kod Sesvete Agroproteinke 18:17. Susret s izrazito malo golova priprao je domaćinima, a Čakovčanke su pri kraju susreta opet imale aktivan rezultat i ostale bez bodovnog učinka.

Domaćin puno bolje otvara utakmicu i rezultat je 5:1. Zrinskice se približavaju kod 6:5. Nakon 8:5 i 11:8 za domaće rukometašice poluvrijeme završava 11:10.

U prvih deset minuta drugog dijela postignuta su samo dva gola i u 40. minuti je 12:11. Do 14:14 Čakovčanke drže priključak pa se domaćin odvaja na 17:14 u 52. minuti. Zrinski radi seriju od tri uzastopna gola i rezultat je 17:17. No domaćin koristi napad u 58. minuti, do kraja susreta golova nema i bodovi ostaju u Sesvetama.

Više od pola golova za zrinskice je postignula Gavrić koja je 9 puta tresla mrežu domaćina pa slijede Grubišić 3, Vukojević 2 te po 1 gol Balić, Pajić i Šestak. Žvorc je imala 15 obrana.

Goran Mrđen, trener Zrinskog, je nakon utakmice rekao: ‘U još jednoj neizvjesnoj utakmici na žalost nismo osvjili bodove. Bitno nas je poremetila ozljeda Ene Car u ranoj fazi utakmice. Kroz utakmicu smo tražili rješenja u napadu, ali na žalost nismo našli dobitno. Djevojkama čestitam na želji volji i bespoštedoj borbi, pokazale su karakter i pripadnost klubu. Pozivam rukometnu i svu sportsku publiku da nas dođu podržati u srijedu protv Umaga, jer to ove djevojke i rukometni Čakovec zaslužuje.’

Odgođeni susret 13. kola između Zrinskog i Umaga igrat će se u srijedu 28. veljače u dvorani Graditeljske škle u Čakovcu s početkom u 20:00 sati.

U nastavku 3. HRL sjever za žene pobjede naših klubova. Rukometašice Preloga pobijedile su drugu ekipu Pitomaće 51:23 (26:11), dok je druga ekipa Zrinskog slavila kod Ludbrega 24:15 (11:10).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije