RUKOMETAŠI Čakovca dočekuju Trnovec

Prva ekipa Muškog rukometnog kluba Čakovec u 17. kolu 2. HRL sjever, ove subote u 19:00 sati, u dvorani Graditeljske škole Čakovec dočekuje ekipu rukometnog kluba Trnovec. Nakon 16 odigranih kola Čakovčani se nalaze na 4. mjestu s 22 osvojena boda, dok su gosti iz Trnovca na 7. mjestu sa samo 2 boda manje, tako da nas opet očekuje napeta i zanimljiva utakmica.

Nadamo se da će seniori nastaviti s dobrim igrama te da će ostvariti sedmu pobjedu u nizu i tako se revanširati gostima iz Trnovca za poraz u prvom dijelu sezone. I ovog puta osim vjernih gledaoca naši će dečki imati kreativnu podršku plesne skupine Korak iz Čakovca.

KADETI S KOPRIVNICOM

Nakon poraza na otvaranju ovog dijela sezone u gostima kod RK KTC Križevci, pred kadetima kluba domaća je utakmica u kojoj im u goste dolazi vodeća, do sada neporažena ekipa RK Koprivnica Hangar 18.

Čakovčani su na 4 mjestu tablice s 13 osvojenih bodova iz 11 odigranih utakmica, dok su gosti iz Koprivnice na prvom mjestu s 11 pobjeda i 22 osvojena boda.

Mogu li naši mladići iznenaditi iskusne goste i poremetiti im planove za plasman i višu ligu dođite pogledati u nedjelju u dvoranu Aton u Nedelišće u 17:00 sati.

DJEČACI A

Pred dječacima A, rođenim 2004/2005, susreti su 10. kola natjecanja u regionalnoj ligi sjever u sklopu kojeg gostuju u Prelogu gdje će snage odmjeriti s vršnjacima iz Ludbrega i Koprivnice.

Dječaci Čakovca nakon 15 odigranih utakmica zauzimaju 2. mjesto tablice s 26 osvojenih bodova, dječaci iz Koprivnice su na 6. mjestu tablice s 18 bodova i dvije utakmice manje, a dječaci iz Ludbrega na 9. mjestu tablice s 10 bodova i također dvije utakmice manje.

Vjerujemo da će naši dječaci i ovog puta ozbiljno ući u utakmice te kući donijeti puni plijen od 4 vrijedna boda koja ih sve više približavaju odlasku na završno prvenstvo RH.

Utakmice se igraju u dvorani osnovne škole u Prelogu i to protiv Ludbrega u 09:30 sati te u 11:30 sati protiv Koprivnice.

6. KOLO 1. HMKRL SJEVER

Mlađi kadeti započeli su drugu sezonu svoga prvenstva s gostovanjem u Daruvaru 17. veljače gdje su odigrali dvije utakmice. Prva utakmica igrala se protiv domaćina RK Daruvar u kojoj su mlađi kadeti MRK Čakovec cijelo vrijem držali rezultatsku prednost, poluvrijeme je završilo 16:9 , dok je rezultat na kraju utakmice bio 24:20 za naše kadete.

Druga utakmica bila je nešto teža protiv RK Viro Virovitica ekipa od koje su u prvom dijelu sezone izgubili. I u ovoj utakmici naši dečki su od samoga početka držali utakmicu pod kontrolom, igralo se gol za gol sve do kraja prvog poluvremena. U drugom poluvremenu pala je koncentracija u obrani te je RK Viro Virovitica počela uzimati rezultatsku prednost i vodstvo od četiri gola razlike. S obzirom da je utakmica bila vrlo bitna za naše dečke uspjeli su posložiti obranu, koju smo kombinirali s dubokom i plitkom obranom te se do kraja utakmice vratili u igru i završili utakmicu 16:16

Za MRK Čakovec u obje utakmice igrali su: Jan Kos(6), Fran Kocijan (1), Vilim Vrbanec (3), Fran Golubić, Noah Novak(4), Tin Tompić (6), Leo Srebrenjak (8), Ante Žibek (7), Lovro Vincek, Marco Krauthaker, Ilan Mislović( 2), Leon Soke, Jakov David (3), Matej Vurušić. Trener: Tomislav Horvat, prof.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije