SPORTSKE IGRE MLADIH Otvorene prijave za malonogometni Coca-Cola cup

Prijave za Coca-Cola Cup 2018. otvorene su od 15. veljače i ove godine očekuje se više od 3.000 prijavljenih ekipa. Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već petu godinu organizira pod okriljem Sportskih igara mladih.

– Osim sportskog i natjecateljskog dijela turniri su platforma kroz koju djeca svoje vrijeme iskoriste za druženje, razvijaju temeljne životne vrijednosti i osvještavamo ih o važnost suživota s prirodom, ističu organizatori.

Rekordnu 2017. godinu obilježilo je više od 30.000 igrača na nogometnim terenima diljem Hrvatske. Broj kvalifikacijskih turnira povećava se svake godine tako da će se ove godine održati u čak 80 gradova.

Kvalifikacijski turniri u gradovima razigravat će se u ožujku, travnju i svibnju, nakon čega će uslijediti županijska finala. Velika državna završnica na rasporedu je u lipnju u Umagu, a pobjednici će predstavljati Hrvatsku na međunarodnom finalu u kolovozu u Splitu.

Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na ovoj stranici ili direktno kod koordinatora natjecanja. Ekipe će se moći prijaviti i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su za 2 dobne kategorije: U-15 (2003. godište i mlađi) i U-18 (2000. godište i mlađi). Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem (odrasla osoba).

Detaljan raspored natjecanja i kontakt osobu za vašu županiju i grad možete pronaći klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije