ZRINSKI poražen u završnici

Rukometašice Zrinskog poražene su kod Pitomače 27:25. Čakovčanke su desetak minuta prije kraja susreta imale tri gola viška, ali tu su stale, a domaćin je serijom golova uzeo domaće bodove.

U izjednačenom prvom poluvremenu većina igre je protekla u minimalnoj prednosti jedne ili druge ekipe. Jedinu prednost od dva gola Čakovčanke su imale kod rezultata 6:8 u 14. minuti, a Pitomača je u tri navrata pri kraju poluvremena imala dva gola viška. Na odmor se otišlo rezultatom 14:13.

Na početku drugog dijela gol Vukojević za 14:14 i gledajući rezultat utakmica kreće od nule. Čakovčanke su povele 14:16 pa 17:20. Kod 20:23 u 51. minuti zrinskice staju i Pitomača se vraća na 23:23 u 55. minuti. Nakon toga još tri gola domaćina za 26:23 i potpuni preokret rezultata serijom 6:0 domaćina. Na kraju 27:25 za domaćina.

Kod Zrinskog najefikasnija je bila Vukojević s 11 golova, Gavrić 7, Grubišić 4 te po 1 gol za Šestak, Resman i Car. U idućem kolu slijedi domaći susret s Bjelovarom.

Trener Zrinskog Goran Mrđen je nakon susreta rekao: ‘Nakon svih naših problema, izostanaka zbog povreda i manjka kontinuiteta igranja zbog odgode utakmice s Umagom to se odrazilo na našu sportsku formu što pokazuje 28 promašenih suteva i 15 tehničkih grešaka. U svim ovakvim utakmicama smo postizali 30 i više što danas nije bio slučaj, a promašili 28. Unatoč tome vodili smo tri razlike, al nismo to znali privesti kraju, a tome su opet razlog već spomenute tehničke greške i promašeni ziceri. Moramo se okrenuti nastavku prvenstva i vratiti se u formu u kojoj smo bili.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije