STOLNI TENIS Dvostruki program igračica Hodošana u HEP Superligi

Stolnotenisačice Hodošana ovoga vikenda će odraditi dvostruki program. Najprije danas, u petak, odlaze u Bjelovar gdje će odigrati odgođenu utakmicu 11. kola, a zatim u subotu u Dugu Resu gdje će se sučeliti domaćemu Aquaestilu. Najavljivali smo ogorčenu borbu naših igračica s Bjelovarom za ostanak, ali od te borbe neće biti ništa, jer će Hodošan tu utakmicu igrati u pomlađenom sastavu, u kojemu će uz Paulu Markati igrati djevojčice iz klupske stolnoteniske škole.

Osim toga s ekipom zbog organizacije četvrtfinalne utakmice Lige prvakinja u Donjemu Kraljevcu između Dra. Časla i Lillea neće biti niti vođe ekipe Josipa Markatija. U klubu su, naime, shvatili da je nemoguća misija pobjeda nad Bjelovarčankama od 4:0, a dodatno su iritirani i natezanjem s njima oko termina odigravanja, jer je utakmica bila predviđena za nedjelju pa je Bjelovar zatim tražio i od Liga odbora dobio odobrenje za petak.

Protiv Aquaestila će do bodova doći još teže, jer je to trenutno uz nepobjedivoga Dra. Časla naša najbolja ekipa u kojoj igraju odlične Ivana Tubikanec i Andrea Pavlović, kojima se nakon rodiljne stanke priključila i odlična Han Xue Vukelja, a u pričuvi imaju vrlo dobru Leonu Šantek. Hodošan će ove dvije utakmice gotovo sigurno izgubiti, a zbog one u petak najvjerojatnije i ispasti iz Superlige, što se pomalo i očekivalo nakon što su na kraju prošle sezone ekipu napustile Magdalena Basić i Martina Ramić, umjesto kojih klub nije uspio dovesti adekvatne zamjene.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije